Totalt antal besökare

måndag 27 april 2009

State of play



Har haft förhandsvisning ikväll. Jag , Sarah ( Antes sambo ), hennes kompis och min vän Bodil från Dorotea såg den. 4 biljetter hämtade jag ut förra veckan . Det var redan bestämt att jag och Sarah skulle gå , dom andra biljetterna var öppen för den som ville följa med.

Vi frågade Jimmy och Hanna, med efter att dom gått in på nätet och läst om den , nobbade dom en gratis film ? Mia , hade annat för sig . Kom på att Bodil var nere och hon nappade utan att veta vilken film det var. Hon har fattat poängen med förhandsvisning !

Om filmen var värd att se? Ja, det var den. Spännande , oförutsedd handling och bra skådespelarinsatser. Russel Crowe,Rachel McAdams och Helen Mirren var lysande och Ben Affleck har precis lagom stor roll , då han inte tillhör en av dom bättre skådespelarna. Om du är sugen på en film och inte vet vilken du vill gå och se , är denna värd ett besök.

1 kommentar:

Mia sa...

Vad kul att den var bra !!
Är hemma med sjuk Seb i dag, känns rätt så skönt när man tittar ut genom fönstret och ser att regnet bara öser ner.......Kram!