Totalt antal besökare

söndag 26 april 2009

Nu äntligen väntar sängen !


Trött och nöjd. Imorgon har jag utbildning tillsammans med kollegor för en grupp assistenter. Måste vara utvilad och alert.Ska nu krypa i säng . Idag har det varit en lugn dag . Efter tvättstugan kändes det inte kul att vara inne.Hur skulle vi lösa detta, framsidan var det skugga , terrassen fortfarande inte anpassad. Går inte att vara på den alls med permon.

Snickaren började med anpassningen i tisdags, jobbade i 2 1/2 timme sen drog han iväg på lasarettet och har inte syns till sen dess ? Gäller att vara slug och hitta på alternativ . Vi satte oss i solen en bit från huset. Hanna knäppte kort, hon förstod inte hur vi kunde sitta mitt i rondellen. Vadå rondellen ? Återvändsgatan mellan oss och Ersdungen, (skolan och dagiset )! Gick hur fint som helst. Vi lyssnade på början av Mias bok, Så dumt . Vi delande på hörlurarna och bara mös till en jättebra bok ! Sen stirrade grannar och andra nyfikna på oss , så jäkla dumt !

Kvällen inleddes med underbart god mat. Premiär för första grillningen. Det kunde ha slutat med kokt korv med potatisgratäng. Jonny åkte iväg och köpte en grill. Valde en gasol grill då vi numera har en skyddad ute plats. Vi missade att man måste köpa en slang mellan gasolen och grillen, den följde inte med. Han hittade en på Coop , tur var väl det , middagen var sen ändå. 20.00 åt vi Karré, potatisgratäng, grillad majs och sallad ! Äntligen är sommaren på väg , att grilla är ett av bevisen.





1 kommentar:

Pernilla sa...

Jaa, visst är det härligt!! ÄNTLIGEN känner man att det kanske kommer en sommar även i år :)

Kram