Totalt antal besökare

fredag 3 april 2009

Laddar inför kvällen !!

Nu ska jag ta en promenad med hundarna. Bäst att dra mössan ner över öronen och lägga dom nyinköpta solglasögonen på hyllan . Det snöar blötsnö och är grått ute. Men har man hundar finns inget dåligt väder bara ta på rätt kläder.

Morgonen har annars varit lugn. Småplockat och tvättat lite. Ska gå igenom alla lönelistor och attestera dom sen fixa en tidig middag. Ikväll ska Daniella och hennes kompis på Ersboda folkets hus . Highlights spelar där så dom ska gå och dansa till dom. Hanna ska ha fest i vår kvarters lokal , även bastun är bokad .

Jonny och jag ? Vad ska vi göra ? Jag tror det här är första kvällen på flera år som vi inte har någon av ungarna hemma. Visst har dom föräldrafritt ibland , men då har vi gett oss iväg . Nu blir vi lämnade ensamma hemma och plötsligt vet vi inte alls vad vi ska göra. Under promenaden får jag väl fundera på något, det gäller ju att ladda inför kvällen !

1 kommentar:

madlar sa...

Barnfritt...Om du inte vet vad maken o du ska hitta på har du verkligen dåligt minne o usel fantasi. Jag säjer bara skumbad, bubbel i glaset, stearinljus....resten får du fantisera ihop själv. Ha en härlig fredagkväll:)