Totalt antal besökare

måndag 13 april 2009

Annandag påsk

Idag är sista lediga dagen på denna påsk. Det är redan eftermiddag och allt jag tänkt göra är fortfarande ogjort. Känns lite som denna dag är , gör det en "annan dag " ! Hanna sitter framför TV och gör fotvård , Daniella är ute på promenad med hundarna. Vädret ute är kanon ! Varmt och skönt, Jonny och jag har varit ute och gått långt en gång idag med hundarna . I dag är en dag som man skulle varit ute hela dagen. Efter att varit ute hela dagen i går och alla kläder stinker rök, fick tvätta allt , så är ingen sugen att haka på mina picknick turer nu. Ligger lite lågt med dom ett tag.

Vi ska ut till förrådet och rensa så vi får plats med dom saker vi ställde på terrassen vid flytten. Nu är det snart läge att tillbringa tiden där . Plocka fram grillen,bord och stolar , snart är det grillpremiär ! Känner en sån inspiration att fixa och ordna terrassen men den ska anpassas så Daniella tar sig ut dit från köket, nu är det en nivå skillnad på 20 cm . Ingen mening att lägga ner mycket jobb på den nu , snickare ska komma hit och höja golvet på terrassen när snön är borta. Måtte det inte dröja så länge dit !
Foto:Marita
Hanna Fixar fötterna


1 kommentar:

madlar sa...

Vadå ogjort? Du har umgåtts med familjen, maken, varit ute i det vackra vårvädret... Vad kan man mer begära av en ledig helg? Det andra som "borde" göras finns kvar :)