Totalt antal besökare

lördag 11 april 2009

Aldrig förlora hoppet.

Läst i tidningen och på en del inlägg på bloggar och Facebook om det vackra påsk vädret. Bitter, nej jag är inte bitter ! Delad glädje är ju dubbel glädje så jag har bara varit glad åt alla påskfirare som kunnat njuta av det vackra vädret . Man ska aldrig förlora hoppet, helgen är lång och idag på eftermiddagen kom solen. Vi tog en promenad med hundarna och passade på att handla det som fattades till middagen.

Det märks att värmen börjar komma , Daniella blir inte lika stel, hon kunde köra hela vägen dit och tillbaka . Fattar inte hur hon gör. Botoxen har slutat verka för länge sen och hon kan inte fylla på dosen för hon står i kö för operation av händerna. Får hon botox innan hamnar hon sist i kön för operation.

Trots hon är så stel och knappt kan greppa joysticken så kör hon . Hon kör på ren vilja och kraft. Varje meter kräver koncentration och kraftansträngning. Att ge upp finns inte i hennes värld , hon har ju sen födseln fått kämpa för att klara det vi andra gör av ren reflex. Att klia sig på näsan eller att vifta bort en mygga reflekterar vi inte så mycket över. Hon får kämpa och misslyckats flera gånger innan handen når näsan för att kunna klia sig .

Ikväll har Sofia, Daniellas bästa kompis kommit. Vi har ätit lax och ska se på Robinsson och äta godis. Vi har även bestämt att trotsa vädergudarna och göra en utflykt imorgon. Agnäsbacken i Bjurholm, Daniella , jag och hundarna ska slappa i backen med en talbok och grilla mackor medan Jonny och Hanna åker i backen.

Inga kommentarer: