Totalt antal besökare

torsdag 16 april 2009

Behöver tips om ett bra band !

Vårt assistansföretag firar 10 år i år. Hela eftermiddagen har jag försökt hitta ett lokalt band som ska spela på vår fest. Det är betydligt svårare än man kan tro. Det ska vara ett band som tilltalar en blandad publik. Inte för dyra att anlita och gärna snygga killar. Det sista är en önskan från Daniella, hon avgudar alla snygga killband.

Jag har letat runt på nätet men inte gjort något riktigt napp. Tänkte fortsätta söka , men hoppas att någon av er som läser detta kan komma med tips..... Alla tips mottages tacksamt , jag är less på att leta en nål i en höstack !

Märkt av att flera av er inte hört talas om SNÖLOPPOR ! ? Då har ni inte varit med om mycket! Sen jag var liten och lekte i snön på våren har jag känt av dessa loppor ... Kommer på våren , när snön smälter och allt är härligt skitigt i snödrivorna......

Ikväll är dom extra besvärliga , biter överallt !!

4 kommentarer:

Mia sa...

http://www.duojag.nu (så bra, men inget umeå band oxå är de dyra...)

Eller http://www.standutblakk.com (diggar dessa stenhårt, spelade ofta i umeå förr - ett band fr jämtland, brukar även spela i Högland :0)) )

Eller kanske: http://www.nickesebbas.com (brukar uppträda em del på Harrys) spelade på sista festen vi var på med RG Line!

Kramizzzzz

Mia sa...

Hur kunde jag glömma dessa:
http://www.secondhandband.se (Börje e bra ! Han brukar även figurera i ett band som heter Ole Dole Doff - men de spelar mest hårdrock :0))

Anonym sa...

Självklart har jag oxå haft bekymret med snöloppor eller vårknölar ,vikket som, på våren. Men har faktiskt inte känt av dom sen jag flyttade till Umeå. I Villis hade jag dom alltid på våren o dom var riktiga pain in the ass!!!! Å andra sidan hade jag katterna då... Ozzy har väl för kort päls för att dra in nåra kanske, vad vet jag.. Lycka till med lopporna o bandletande Kram från Sara

Martina Bergström sa...

Marita! Hur mkt får det kosta?
Min brorsa känner en hel drös med lokala umeåband, jag skulle kunna höra med honom iaf :)
Och vilken sorts musik passar bäst, kan det vara pop aktigt?