Totalt antal besökare

onsdag 29 april 2009

I morgon är det sista dagen....

För Daniella på Läs och Hör. Då har hon gjort sina 2 veckors praktik, sista praktiken hon har kvar att göra innan studenten. Här har hon praktiserat förut genom åren och trivs jättebra. Under dom här veckorna har hon gjort en film av lera gubbar som kommer att läggas ut på hemsidan. Idag frilansade hon som reporter och skrev om Kevin.

I normala fall skulle hon tycka att det var tråkigt att det är sista dagen , men det är bara ett uppehåll till hösten. I veckan fick hon veta att hon fått jobb på Läs och hör från och med hösten. Hon har även fått veta vad som blir hennes huvuduppgift. Hon ska undersöka tillgängligheten i Umeå och sen skriva om det i tidningen som ges ut i en gång i månaden. När hon undersökt Umeå grundligt ska hon utöka undersökningen , eller som hon säger själv.

" först rapportera om Umeå, sen resten av världen ".

Vi kollar nu om hon kan kombinera läs och hör med rebellteatern , halva veckan på var ställe. Om det lyckats har hon uppnått några av hennes drömmar. Rebellteatern är ett annat ställe hon också vill vara på, men här hänger det på att det saknas en HCP- toalett? Något att skriva om i sitt första reportage kanske?

Jag är så lycklig för Daniellas skull, allt ha löst sig på bästa sätt. Hon vet vad hon ska göra när hösten kommer. Nu kan vi bara slappa och njuta av sommaren.

2 kommentarer:

Mia sa...

Låter underbart,
Jag är lyckliga för er skull med !
Tänk att saker och ting kan lösa sig "smidigt och lätt ibland" utan en massa tjorv hit och ditt....

Puss och kram på er mina vänner!

Madlar sa...

Åh vilket mysigt reportage, hoppas inte pojkvännen misstyckte din dotters lyckliga min när hon fick kram av idolen :)