Totalt antal besökare

onsdag 22 april 2009

En prinsessa kom och gick........


Sent igår kväll fick vi besök. En av mina prinsessor kom ned från Lövliden. Elina och Matte skulle sova här för idag på morgonen ska hon operera in nya plast rör i sina små öron. Hon både längtade och gruvade sig . Gruvade sig för att hon var lite nervös men längtade att få bort sitt "knös" i öronen.

Hon var också lyrisk , för när allt är klart och om hon mår bra, så ska dom innan hemfärd till "villis" åka förbi "vapen affären" . Elina var så stolt över detta, för pappa har ju berättat så spännande om denna butik. Man kan ju titta på bössor ?

Nu får nog Matte ta till vara på den tiden då man kan påverka sina barn att tycka om det man själv gillar. Med rätt inlevelse och berättarröst kan även en vapen affär låta som en hel bal på slottet för denna ännu på verkbara prinsessa. Ja , det gäller att passa på för vips är denna tid förbi och sanningen kommer som ett brev på posten.

Om några år , när alla 5 prinsessor blivit stora och pappa ,mamma och Alvin ska på stadstur igen, så får han vara glad om han hinner se skylten av denna butik när dom snabbt svischar förbi.

1 kommentar:

Sara N sa...

Åhh, hon är sååå go Elina ! =)
Ja du, Matte får kanske sätta sitt hopp till någon av flickorna när det gäller jakten... inte säkert att lille Alvin kommer att gilla det =))
Kram på dig !
/ Sara