Totalt antal besökare

tisdag 12 maj 2009

Naket och upp piggande !

Idag på jobbet när Marjatta var på väg hem , ropar hon : kolla ut! Jag vänder mig om och vad får jag se . En man som löptränar med gul topp luva och snygga vita joggingskor , sen var han helt naken ! Om jag varit lika snabb som killen han mötte som snabbt knäppte kort med sin mobil så skulle jag gärna delat denna syn med er. Det har också varit kul att fånga killen med mobilens min , den är obetalbar. Även tjejen med hund som log med hela ansiktet.

Första reaktionen av oss var, stora leenden i våra ansikten.
- Han hade väldigt fast rumpa ! men kan man göra så här, får man det?

Marjatta kom snabbt till räddning.
- Ja men han springer ju hela tiden , han står ju inte stilla, då är det nog inte så farligt?


Väldigt uppiggade var det iallafall så här sent på eftermiddagen, och frågorna var många som aldrig fick svar. Vem är han som gör så här, varför,hur länge kan han göra det innan polisen kommer ?

Jag kunde iallafall berätta denna roliga historia här hemma när jag stod och öppnade posten. Ett diskret litet kuvert med mitt namn på, utan avsändare men ganska tjockt, fick mig att glömma händelsen för någon minut. Sprättade upp det och där låg en dubbelvikt katalog, en broschyr och ett svars kuvert Började läsa , var från företaget Orion , Malmö. Rabatter och erbjudande på sexleksaker, porrfilmer ,tidningar och sexiga underkläder?

Är jag mitt i livet och behöver påminnas om att jag kan torka ihop om jag inte passar mig ? Eller är det han där uppe som ger mig en massa tecken idag , bli inte gammal och tråkig ? Är det min bror eller kusin Olle i Stockholm som spelar mig ett spratt. Jag även här blev frågorna många, men inga svar .

Jag har iallafall haft kul , och har skrattat mycket.
Och då även förlängt mitt liv !
Men håll med om att det är märkligt ,
två händelser samma dag,mycket naket och upp piggande!

2 kommentarer:

cpmamman sa...

Hahaha vilken galen dag. Nu har du fått mig att skratta iaf. Den där snubben skulle man ju vilja fråga några frågor. Vem vet snart kanske han är på löpet? Finns alltid någon snabb med kameran :)

gunsan sa...

jaså det är på Ersboda man ska bo tydligen ha ha ha ha