Totalt antal besökare

söndag 31 maj 2009

MORS DAG !


Idag har det varit min dag, en härlig dag med familjen. I morse fick jag uppvaktning av Daniella och Hanna. Daniella hade köpt " den lilla boken om mamma " och Hanna gjord en CD -skiva med text och bilder om mig och familjen. Började med vacker musik och fina bilder till att avsluta med ett gäng bilder som lockade oss till skratt ! Ett underbart minne för livet !
Helt plötsligt säger Daniella ;

- Jag har tänkt ekonomiskt och vill inte kosta på så mycket.
Alla reagerade och tänkte, vad sa hon ? Hon förtydligade ,
-Jag var lite snål och ville inte kosta på mer.
Jag var skyndade mig att svara
- Men Daniella har någon sagt till dig att du är snål och att boken inte var bra, mamma älskar ju den.
- Jo men det kostade inte så mycket och jag ska spara till en hund så jag var ekonomisk.


Den kommentaren var pricken över i , så smart och ärligt sagt av henne. Tillsammans med boken , CD- skivan och kommentaren var denna dagen precis så bra som jag önskade mig !

Ikväll har även Jimmy, Ante och Sara varit här . Triss lotter , god mat och Jordgubbar, vanilj visp och glass ! Då känner man att det inte är så dumt med en egen dag. Presenter i alla ära men att få umgås hela familjen det är det som är värt något ! Älskar er mina barn !

Vi har även under eftermiddagen varit på Ön , det har varit Agility tävlingar på brukshundsklubben och Michaela , Gizmos uppfödare har tävlat. Vi kollade henne och massor med andra hundar. Daniella försöker kolla in alla hundar för att se vilken ras hon skulle vilja skaffa . Grattis Michaela till helgens framgångar och lycka till nästa helg i Nordmaling !

1 kommentar:

Mia sa...

Så härligt det lät!

Kram