Totalt antal besökare

lördag 30 maj 2009

Härlig kväll med lagomt mycket folk !


Vi hade bestämt oss att bara lösa biljett till fredagens Nordic Rock, Alzacar var dom som lockades mest. När vi kom ner till kajen strax före kl 20 , väntades en kaj utan trängsel och det var väldigt lugnt. Vi träffade direkt Marjatta som kommit hit för att en av kooprativets gamla assistenter skulle uppträda med deras band The Koo-Koo´s. Jätte härliga tjejer med fullt ös , alla låtar igenom. Synd bara att det var så få Umeå bor som hittat sig hit , glest i publiken så Daniella och vi andra fick lätt 1:a parkett.



När dom spelat klart var det paus och då gick vi in i tältet för att köpa oss något att dricka , då dök Sofia och Gun upp. Dom hade också letat sig ut för att se Alcazar. Plötsligt hör vi Heats bidrag från Schlager festivalen, helt fel kväll, dom spelar ju imorgon . Det var Revolver dog ! Efter deras spelning denna kväll blev jag mer övertygad över att vi gjort rätt och skippat biljetter till Lördags kvällen. Dom var så bra , så saknaden över Heat och Whitesnake infinner sig aldrig.



När dom var klara tackade dom oss i publiken som nu var betydligt större , med att kasta ut trum pinnar och två signerade tennisbollar. Lyckan var obeskrivlig hos Daniella, när jag i ren tur lyckades fånga den ena bollen ! Ren tur var det nämligen, den studsade mellan publiken och i min hand !



Revolver dog ( Kolla in deras videor här )
Värt ett besök




Så var det äntligen dax,22.30 kom Alzacar in och alla deras främsta hits ljöd över kajen. Nu var det mycket folk men inte alls trångt , vi kunde fortfarande stå framme vid schenen. Blir nog helt annat ikväll då jag tror dom flesta ska ut. Dom var som man kunde förvänta sig, gör alltid bra ifrån sig. Jag gillar gruppen och deras musik , man ryks som med !


När dom var klara var Daniella ganska nöjd. Hon fick välja om vi skulle stanna till 00.30 och se Björn Rosentröm eller om hon ville åka hem. Nej, nu ville hon hem så vi vandrade ut från kajen. Vid insläppet var det nu en lång kö , nu var det alltså dax att komma ? Från Harrys upp till Swedbank, där vår bil stod parkerad myllrade det av folk. Uteserveringarna var fullsatta och det tog lång tid att ta sig ut ur stan. Umeås nattliv kokar denna helg ! Alla är där så även har vi varit men nu gav vi upp och for hem !

Här får ni ett smakprov från kvällen !


Inga kommentarer: