Totalt antal besökare

söndag 17 maj 2009

Grattis Norge !

Vi var många runt om i Sverige som satt framför TV igår. Just efter midnatt när allt var slut orkade jag inte blogga om det. Det var inte för att jag på något sätt var besviken och uppriven, nej otroligt trött och tom .
Dels håller tävlingen på för länge och sen var vår äldsta son här och kommenterade hela förloppet . När någon säger, totalt värdelös 25 ggr, så blir man påverkad av det. Spelade ingen roll om jag innan ett bidrag sa , den här är ganska bra, så någon minut in i låten , så förvandlades den till totalt värdelös så även jag missade vad det var som var bra med den.

Kraften att ta telefonen och rösta , var bortblåst. Detta år är det första året vi inte röstade. Det han däremot inte lyckades med var, ta ifrån oss vår glädje över Norges seger! Han cyklade hem innan rösttingen !
Grattis Norge , Ni tog hem segern med poäng som går till rekord boken . Nu kan ingen komma att påstå att det inte är någon mening för oss nordiska länder att delta. Övriga Europa älskar denna låt.

Kanske det är hög tid för oss svenskar att be någon plocka fram en stege så vi går klättra ner från vårt självgoda och uppblåsta berg. År efter år sänder vi bidrag som klättrar längre och längre ner på resultatlistorna. " Vi Svenska folket " måste nu erkänna , vi är inte dom som klarar av att plocka ut en vinnare. Låt proffsen sköta detta framöver och istället för att rösta och pengar strömmar, in så vi kan ringa in pengar till någon välgörenhets organisation istället , där gör dom större nytta !



2 kommentarer:

Anonym sa...

Haloooo!
Kommer du ihåg va du gjorde för exakt ett år sen detta datum???
Full rulle :)

LenaLustig sa...

Ja är inte anonym!!!! Jäkla apparat!