Totalt antal besökare

onsdag 13 maj 2009

Kliar det är det väl bara att klia ?

Vi som lever kring Daniella tänker inte på hur begränsad hon är. Vi är ju vane människor och lär oss leva ett liv som i våra ögon blir väldigt normalt. Då och då blir man påmind , att livet inte är som dom allra flesta lever. Det många tar för givet , är för henne endast möjligt om hon har någon som finns till hands för henne.

Just nu sitter vi och ser "Leila bakar". Daniellas ordinarie assistent är sjuk och vi har haft en vikarie som inte kunde jobba hela passet så Jonny har sista timmarna. För tillfället sitter han närmast henne. Daniella är lite halvtrött och då försvinner meningarna. Blir ett ord som kommer fram . -Dricka ! -Kliar . När han närmar sig henne och ska klia henne , frågar han vilket öga? Det är något han lärt sig sen misstaget han gjorde för flera år sen.

Då sa hon, -Det kliar ögat ? Han ställer sig framför henne och kliar vänster öga. Slutar efter ett tag och frågar -Är det bra? - Nej. Då fortsätter han att klia , och frågar efter ett tag .- Är det bra ? -Nej , det är fel öga !
Vi gap skrattade allihopa, inklusive Daniella som tyckte detta var skitkul !

Läxan han lärde sig den gången är ,
att fråga vilket öga ?

Är han lat någon gång ,
väljer han den enklaste vägen tar han bägge på en gång ?!

2 kommentarer:

Mina ord - min vardag sa...

barn är bara så roliga. vad är det för katalog du har?? ha en bra dag kram

Madlar sa...

Fniss! Mysig historia ur vardagen :)