Totalt antal besökare

tisdag 26 maj 2009

HA HA !

En blogg vän har gjort om sig på nätet, Hon blev jättesnygg. Blond och snyggt målad ! Jag skrev på hennes kommentar att jag ville veta var hon varit på för sida och gjort detta . Fick sidan av henne och ikväll satte jag mig ner och nu skulle här fixas. Bland alla hundra frisyrer och färger , ska man äntligen kunna stylas och testa sig fram vad som är den snyggaste looken !

Först ladda upp ett kort , det var lättare sagt än gjort att hitta ett kort som är med ansiktet rakt framifrån . Jag hittade inget riktigt bra kort så jag bara tog ett för jag ville sätta igång. Började måla ögonen i olika färger, sen läppar och fransar och till sist provade olika frisyrer och ändrade hårfärg flera gånger.

Hanna och Sara satt brevid och gav smakråd . Mitt i allt detta roliga glömde jag bort "Desperate Housevives ", så jag tog en paus för att se slutet. Jag fick väl fortsätta senare med stylingen .
När jag kom tillbaka , har någon bytt min bakgrundsbild på datorn och min bild som jag höll på med prydde hela skärmen ! I ett nafs har min son tagit över datorn och fortsatt fixa mig fin, ivrigt peppad av Hanna och Sara.

Här är resultatet! Ett riktigt Åkerspöke ! Jättekul , inte alls som jag tänkt mig !


2 kommentarer:

Mia sa...

Hej Lolita !! :0))

.....Den sidan verkar kul, vad är adressen??


Kram Mia

madlar sa...

Aj, måste säja att du ser mycket trevligare o snyggare ut helt naturell :)