Totalt antal besökare

fredag 8 maj 2009

I am the grillmaster !!

Just nu känner jag en stor förnöjd känsla, jag har gjort det igen. Kung i baren det får min kopia , lika kort, stor i käften och solbrillor, äran att vara. Jag är kung på grillen! Nu i kväll har känslan krympt in i skinnet. JAG ÄGER DEN ! Nu är det tredje helgen vi grillar på vår nya grill. Infört en ny tradition denna sommar. Sol på helgen= grillning.

Finns även en baktanke bakom detta, ska vi hinna använda upp denna moster till gasol tub, gäller det att ligga i . När jag skickar Jonny ensam ut och handla har han förmågan att köpa , det största och värsta prylarna. Han köpte en gasol tub som jag tror är avsedd att värma upp en husvagn året om.

Jag har blivit en hejare på att ha grilla var sak på rätt tid , Nu är allt färdigt samtidigt. Slut på kalla majskolvar, varmt kött, kallt kött, varm korv ! En underbar tillfredsställelse !
Ikväll njöt vi av något segt kött, ( snabb uppgödd gris jäkel som åkt direkt från slakt till butik ) Underbar potatis gratäng ( det är här, Jonny valt att tillbringa sin del av helg middagar , utanför grillen ) Smaskiga majskolvar och perfekt grillade korvar !

Nu är jag helt övertygad om myten att det är mannen som ska grilla ,
det är förlegat och omodernt !
Tjejer , upp till kamp , ta rätten att grilla !

Skiter fullkomligt i Jonnys förklaring varför vi bytt roller !
Påstår att det är tråkigt , jag har ju skit kul !

5 kommentarer:

Pernilla sa...

Näru!! Jag kommer aldrig att ta över vid grillen.. i så fall så får jag ju göra ALLT!! Det är nämligen så att i vårat hus så är det bara jag som lagar mat.. så grilljobbet tänker jag inte sno från min sambo ;)

Kram

Anonym sa...

stor i käften stämmer men det andra ?????????????????????

Maritasblogg sa...

Till anonym ! Kära broder !! Äpplet faller inte låångt från trädet !! :-)


Man har dom man brås på.. Ligger i släkten...


Kram

sivan sa...

Hahaha. Detta var ett roligt inlägg, Vad jag skrattade. Håller med dig om att vi tjejer ska upp till kamp och ta över lite av den mansrollen (grillning), för det är ju faktiskt oftast männen som grillar. Du undrar om drinken är söt eller sur. Den är något mittemellan. Kram och ha en bra dag. JO föressten jag finns på bloggportalen.

madlar sa...

Inga slagsmål vid grillen, maken är fullkomligt nöjd med att luta sig tillbaka med en kall öl i handen!