Totalt antal besökare

söndag 15 februari 2009

Morgonkul !

En bra start på en söndag ! Sverige tog WM -guld i damernas skidskytte !Det var i Jaktstarten som Helena Jonsson tog medalj. Lever man ihop med en man som älskar all typ av skidsport så är TV på när allt händer. Jag hade inte alls tänkt se det men av någon anledning såg jag det , när det blev som mest spännande !Igår fick jag testa en grej på Hannas dator . Hon och en kompis ropade in mig och bad mig tänka på en känd person. Det var precis efter melodifestivalen och jag hade bara Måns i hjärnan. Jag satte mig ner och började svara på frågor. Jag svarade och svarade, efter 20 frågor, frågade Hanna mig om jag tänkte på Måns , och att det kanske inte funkade med honom , ta en mer känd person.

Plötsligt kom Heath Ledger i mitt huvud, och med honom huvudet svarade jag , och vips efter ca 10 frågor så svarade anden mig - Du tänker på Heath Ledger , och en stor bild kom upp !

Nu har jag gjort testet igen och alla mina favorit stjärnor har anden plockat fram . Skitläskigt.
Prova ni också , var inte komplicerat att reg, sig. Smeknamn, min ålder och kön , sen trycker man på play och låter anden jobba.

2 kommentarer:

Mia sa...

Ja samma sak här, Morgan häll koll
på medaljen!! :0)
Jag lyckades "lura" lilla anden, tydligen så var Adam sandler för svår för honom att komma på Men Julia Roberts tog han :0D

Kram Kram

Maritasblogg sa...

Ja, ibland tar han fel, dock sällan men då klickar jag på mera frågor, och då knäcker han rätt person !

Kram Kram