Totalt antal besökare

lördag 21 mars 2009

En härlig dag med trötta själar !

Foto:Marita
Daniella försöker få fisk medan Hanna,
ut tvingad för denna dag, försöker roa sig själv

Efter en underbar dag ute i solen är man ganska slut ! Vi hade en kanon dag på Nydala . Trevligt sällskap , goda mackor men ingen fisk ! Spelar roll ! Vi hade "iallafall tur med vädret".
Sen hem ,fick stressa lite, Jonny skulle spela badminton med Ante och jag hjälpa Daniella , som skulle göra sig ordning för fest .

Alla kläder luktade rök när vi kom hem och nu fick man allt "äta upp" att vi skickat alla utekläder för vårturer till syrran i Vilhelmina . Vi tog ju våra vanliga jackor på oss idag och dom ska ju användas i " stan" , nu har vi ju acklimatiserat oss till "stads livet " så det duger inte på måndag , måste tvättas. Det var inte bara kläder jag behövde tvätta. Mina små prinsar var svarta från ben upp till halsen av att springa i grill kojan, Dom fick gå direkt till badet utan att passera soffan.

Medan jag tvättade , handlade Jonny . Han har utvecklats på datorn och nu hittar han sidor med nya recept .( Vi har lärt honom Googles , att det finns mer än blocket !) Ikväll stod han för matlagningen . En rätt som jag varm rekommenderar !

Biffwok med asiatisk sås



Nya "Robinson" verkar bli något man kommer att följa. Redan efter program ett, har dom gjort plankan, röstat ut 2 och blivit småkär !

Nu ska jag sätta mig ner och slöa , väntar på att Daniella ska komma hem från festen , trött och lycklig .



Foto:Marita
Elin, Sophie och Camilla njuter av solen,
men ingen napp !
Foto:Marita
Utan fisk är det tur att vi hade med oss mat .
Elin och Hanna äter sig mätta.


Foto:Marita
Jonny och Daniella

Foto:Marita
Hanna
Foto:Marita
Sophie ,Camilla och Elin




1 kommentar:

Madlar sa...

Visst är det härligt att komma hem o ytterkläderna stinker rök? Det luktar vår!