Totalt antal besökare

torsdag 5 mars 2009

Revirtänkande

Foto: Michaela
Gizmo

Finns nog präglat hos oss alla . Gizmo har ju pga sjukdom tvingats kapat sina kulor. Jag tror han lider av personlighetsförvirring. Ute på promenad kissar han på ett ställe i en minut. Nu är blåsan tömd. Det förstår inte han ! Hans hjärna har inte hängt med i svängarna.

Znappy flyger fram och tillbaka , lyfter på benet och småskvättar. Det är nu man ser hur Gizmo inte hänger med. Han är ju van att springa efter och skvätta en svätt över Znappys fläck. Han har ju alltid varit kungen ! Han trippar stolt fram till fläcken, tittar ner och ska precis lyfta på benet men sänker ner det och tittar frågande i luften. Hjärnan har kopplat bort revirbetendet med inte det bakre partiet.

Är det som många säger? , män tänker inte alltid med hjärnan, utan det finns andra partier i kroppen som styr ibland.

1 kommentar:

Monizz sa...

Mmm...även på hundar... Gissa om vi funderat både en och två gånger om vi valde rätt när vi valde en hanhund OCH hela kvarteret dräller av tikar... Många suckar blir det! Ja, hos oss alltså, inte hos Milou. För han trivs så det står härliga till. Alltid är det någon av tikarna som löper...
Kram, kram.
(Ps: Gissa om jag höll på å skratta mig fördärvad när jag läste om Hanna o toapapperet)(dubbelPs: Vi kanske får starta någon "insidetävling" beträffande motionerandet. Även här går det på sparlåga, MEN borde gå på högtryck)