Totalt antal besökare

måndag 23 mars 2009

Och jag letar och jag letar !

Batteri locket till tangentbordet är borta. Jag letar och letar !
Av en händelse ringde min syster , hon hade ställt frågan om Gizmo och hans hårlösa fläckar till sin vetrinär i Vilhelmina . Han var inne på den linjen som vår veterinär är att det är hormonstörning och att det tar olika tid vid kastrering att hormonerna kommer i balans , och håret kommer åter.

Beror tydligen på vilken fas hunden är i , om den är i en fas av att byta päls tar det längre tid. Nu är väl det läge för att det ska ta längre tid , då vinterpälsen ska bytas. Vi får hoppas att det är det och inget annat .

Passade på att fråga om hon kunde kolla med dom mindre tjejerna om dom visste vad locket till tangentbordet var. Matilda , som " pillar på allt " ,( det säger även Matilda själv att hon gör ) svarade:
- Den är på bänken !
-Vilken bänk , frågade vi ?
-Hons, bänk !
-Vilken hons bänk ? I köket ?
-Hons bänk !

Nu hittade jag inte den , och någon fler ledtråd får jag inte för Matilda , sa högt och bestämt så även jag hörde i andra ändan av lurern..............

- Nu tänker jag inte säga nå mer om det där , och sen gick hon !

Bevis på piller ungen !
Nu är det visseligen Hannas rum det pillras i ,
men hon kan vara överallt , den lilla godigen !2 kommentarer:

madlar sa...

Kolla i gitarren. Har du tur kan du förutom locket kanske hitta både suddisar, snorpapper o torr macka nedpetat.

peter pc carlsson sa...

Är det något som ungar kan så är det att pilla. Lite här, lite där. Själv har jag en liten som brukar plocka ur saker ur min väska, sedan plocka i lite andra saker igen. Skoj när jag kommer till jobbet och märker att det saknas en del. Men vad tusan. På vilket möte blir man inte glad för att man har fått en barntekning extra, eller en liten traktor? Det är sånt jag hittar i min väska.