Totalt antal besökare

onsdag 18 mars 2009

Helt plötsligt är allt lugnt och stilla ikväll .....

Foto:Marita

Mitt på dagen åkte dom alla hem igen. Alla mina prinsessor och den lilla prinsen är åter tillbaka i Lövliden. Alva var så pass bättre att hon och Matte kom redan igår kväll hit för att sova. Alvin blev utskriven i morse. Vilken omställning från att det varit fullt hus är det nu tyst och stilla. Tänk vad man vänjer sig fort med mycket liv och rörelse , nu saknar jag dom redan. Nästa gång dom dyker upp får vi hoppas att det sker under andra omständigheter och det är under en helg och alla är lediga, så vi kan umgås allihopa.

Foto: Marita

Jag fick ett infall på eftermiddagen, längtade efter en stunds underhållning. Ringde hem och alla hade egna planer för kvällen så jag gick på Bio . Har velat se watchmen sen jag läst om denna film. Ingen i min omgivning har haft den längtan så jag valde att gå själv.

På väg till SF mötte jag Mia som var på väg från jobbet . Jag hade aldrig frågat henne om filmen då jag vet att detta är den typ av film som hon förkastar helt . Hon skulle hem då hennes syrra, Lena var hemma hos henne . Det hade jag ju läst om på Lenas blogg men helt glömt bort.

Vi skämtade ett tag om jag skulle hänga med hem till henne istället , men jag försökte övertyga henne om att jag surade över att Lena inte hört av sig och ändå inte har tid , och då prioriterar jag inte henne, filmen fick gå före Lena. Nu trodde varken Mia och jag på den anledningen men man kan väl hoppas att Lena gick på det . Hon skulle iallfall försöka förmedla mina påklistrade känslor .

Här kommer "springfilmen " från vår promenad med hundarna,
som moster lovade lägga ut !
Mitt i all röra missade vi att svägerskan fyllt 40 år !
Grattis Mona och välkommen i gänget !
Kram från oss alla i Umeå.

Nu ska vi vara helt ärliga, om vi inte haft fullt upp så hade vi nog missat det ändå !
Det är ju en av familjen Johanssons svagheter , Att komma ihåg bemärkelsedagar !
Ingen ursäkt men det visste du väl redan !

5 kommentarer:

denise sa...

Hmm.. gå ensam på bio...ska va du till det =) kommer ihåg city festen i Gävle för x antal år sedan, vem gick på bio mitt i "underhållningen"

Kram Denise

Monizz sa...

Jadu Marita...Som tur är så har jag ju blivit så senil på äldre dagar, så jag har redan glömt bort vad det var du sa att ni glömt...
*hehe* Kram!

Monizz sa...

Senil ja, TACK ska man väl säga =)
/Mona

Anonym sa...

Men hallå! Ja må va tjock men bio tackar man inte nej till om bara frågat! Kramiz ändå (Sara)

Mia sa...

Var filmen bra ????

Jo och Lena bara skrattade :0D

Kram Mia