Totalt antal besökare

söndag 1 mars 2009

Söndags Bio.


Daniella ville gå på bio idag så vi kollade på SF vad som gick. Hundpensionatet var en av filmerna som hade svenskt tal. Det blev den. Daniella var nöjd , den filmen ville hon se. Jag och Jonny hade ingen aning om vad den handlade om mer än namnet. Den här gången kom vi ihåg "bio påsen " Kuddar , kardborrband , som vi använder så hon kan sitta i en biostol . Nu har vi varit så mycket på bio så dom känner igen oss. Vi får alltid gå in före alla andra , så vi i lugn och ro kan bära ner Daniella och ställa ut permon utanför salongen. Sitta på rullstolsplats går inte, då ser hon inte filmen .


En helmysig film som gav många skratt om ni frågar mig och Daniella. Jonny har nog hellre stannat hemma men huvudsaken var att Ella var nöjd, det var hans kommentar . Nu fick vi vårt biosug stillat och inte var det synd om honom heller som sett på skidåkning nästan hela dagen !

1 kommentar:

CPMAMMAN sa...

;) Det är vad jag kallar en riktig pappa! Allt för sitt barn, eler hur?

Vad skönt att ni ändå blir igenkända och bemötta bra på bion. Som sagt så är det inte alltid lätt med den där tillgängligheten men allt har sin lösning. Märker att jag har många trick att lära från er...