Totalt antal besökare

torsdag 26 mars 2009

Kalsongerna packade !

Packat och klart ! Ska bara ut med hundarna innan taxin kommer ... Solen skiner här men det är minus på termometern. Av erfarenhet så brukar det inte vara så stor skillnad på temperaturen i Umeå och STO , så här års. tar det säkra före det osäkra och behåller långkalsongerna på . Dom brukar åka på i september och av i maj om allt är som det ska. Sen har det faktiskt hänt att det varit kallt i juni någon gång och har dom fått gjort ett gäst inhopp !!

Igår kväll när jag packade så hörde jag flera röster i från Hannas rum . Gick ut i hallen och inga mass antal av skor ? Kollade av med Jonny om han märkt att det kommit några på besök till Hanna . Även han funderade vad det var för personer där inne, Han hade inte märkt att det kommit någon.

Nyfikenheten var för stor , så jag var tvungen att knacka på . Där satt hon vid datorn och flera av hennes kompisar pratade på. Det här är tydligen det nya sättet att umgås när man inte har tid att förflytta sig till varann. Webkamera , micken från den vanliga kameran och något slags program där alla är inne i samtidigt ! På det här sättet umgås man tydligen i timmar och då är man inte aktivt med i samtalet hela tiden, efter en stund satt hon och spelade gitarr och ändå var grupp samtalen igång ??

Vart är vi på väg ! Tvitter, konferens samtal , blogg , dejting ,
allt görs numera hemma vid datorn.
Vi får verkligen hoppas att allt bara är en fluga ,
och närheten till varann fysiskt inte försvinner !

2 kommentarer:

Madlar sa...

Ack ja, vi är nog för gamla för att förstå vitsen med den nya tekniken (säjer hon präktigt vid tangentbordet o skärmen) :)

Mia sa...

Ja vart är livet på väg.....säger bara teknikens under på gott och på ont......