Totalt antal besökare

torsdag 25 juni 2009

Stan formligen sjuder av liv !!

Ikväll har det varit en sån där underbar kväll, som man hos oss i Sverige kan njuta av några veckor om året. Jag och Sophie träffades efter jobbet på stan och gick ner till Kajen för att äta en bit mat på Sjöbris. Det var fullt med folk ute överallt. Solen stekte som det var mitt på dagen, kändes som man var någonstans i medelhavet. Efter vi avhandlat lite jobb saker och god mat , så njöt vi en stund av allt folkliv nere på kajen.

Efter ett tag kändes det som vi sett alla ansikten och behövde förnyelse. Vandrade upp mot stan igen, på torget stod en jätte scen . Varje torsdag ordnar Umeå City gratis uppträdande av artister i olika musik stilar. Vi ville hitta ett nytt ställe att sitta på men alla ute serveringar var fullsatta. Vid Rex hade vi tur , några klev precis upp när vi kom. Nu var vi lite sugna igen. Beställde en smårätt och ett vin glas var. Här satt vi till kl var 22 och det var dax för att tänka på morgon dagen, jag har tvättstugan och Sophie jobbar.

Tog en buss hem och njöt över hur underbart det är på sommaren. Varmt och härligt, då märker man att alla letar sig ut och stan , den formligen sjuder av liv.

2 kommentarer:

Mia sa...

Underbart härligt!!

Madlar sa...

Svenska folket är skojiga! På vintern ser man inte en kotte på stan, jo, sura o inbundna med blicken i backen för att på sommaren, speciellt om det är varmt, blomma ut med tunna kläder, leende på läpparna o blicken mot sina medmänniskor. Något schitzofrent!