Totalt antal besökare

onsdag 3 juni 2009

Bilder från vårruset 2009
Då har man åter igen utfört ett lopp. Vi hade sån tur med vädret . Regna och haglade under dagen men ikväll har det varit uppehåll. Solen sken före och under halva loppet men när vi samlades efter loppet och fikade hade solen gömt sig. Blev lite kallt men ändå jättetrevligt.

Jag hade låst in kameran i Marjattas bil så det kunde varit en kväll utan bilder. Nu hade vi sån tur att Daniellas assistent Susanna hade kameran med , så alla dessa bilder nedan är hennes förtjänst. Vi hade en egen uppvärming innan loppet medan vi väntade på alla deltagare från vårt företag.

Nu ska vi säga som det var; Marjatta värmde upp åt oss alla, vi tittade på och blev varm av skratt när hon gympade framför oss.

Dom som kom precis innan start var ett gäng som jobbar på samma arbetsplats. När vi såg dom förstod vi varför dom tog lite längre tid på sig att komma. Rosa och finklädda kvällen till ära ! VK och VF lägger under kvällen upp bilder från loppet. Just nu ligger alla som sprang ute, vi som gick kommer väl upp senare. Om bilder från oss kommer upp ska jag lägga ut dom också. Gissar att rosa gänget måste ha fastat på deras linser !

Nu kommer jag somna ovaggat, känns att man varit ute och spenderat bort några kalorier , jag är så trött !!

Bilder från Vårruset 2009

4 kommentarer:

Mia sa...

vad härligt ni såg ut att ha det!
Du tömde dig på kalorier, medans jag fyllde på mina :o))

Kram vännen!

Anonym sa...

Hoppas att ingen blev av med sin rullator igår kväll ;). Va ni va duktiga! Kram o ses i mornkväll. Bäbissara

LenaLustig sa...

Men Marita!!!! Va jag blir besviken, Vårrusade du i JEANS???
Har du inget sportkit?????

Denise sa...

Nämen Masprojta!! Fågel visslade att du skulle "vårrusa" & jag tänkte ...=) Ja en till som kan bli min personliga coach !!

Bravo bruden !! Kram kram / Denise