Totalt antal besökare

lördag 6 juni 2009

Studentbal Hartvigsgården 2009


Idag sitter jag och går igenom alla bilder från i går kväll. Tack alla ni som jobbat så hårt för denna underbara kväll. Daniella och Anton var en otroligt vackert par , matchade varann perfekt. Lyckan hos dom var obeskrivlig när dom rullande upp för den röda mattan . Jag måste applådera extra för VF. Dom var där med en fotograf och en reporter .

Fotografen Per A Adsten knäppte åtskilliga kort ,och denna bal fick samma uppmärksamhet på webben som balen i Lycksele som också var igår kväll . Det fanns dom som ringt till VK också och berättat om denna bal men dom var inte där när det var dax att tåga in på röda mattan. VK kom strax efter kl 19 då alla balgäster satt och åt. En ensam kille kom och knäppte några kort på gästerna längst ut i hörnet , ställde några frågor och plötsligt var han borta.

Jag gick in på dom bägge tidningarnas hemsidor igår kväll och på VF:s startsida låg alla bilder ute , VK:s inslag har jag letat efter igår och idag och hittar inte något något utlagt !

VF:S bilder , klicka här .

VF:S repotage av Anne Pettersson,Klicka här


Efter middagen kom EMP (LÄNK)dit. Jontes assistent ingår i de gruppen så några av dom kom helt ideellt dit och bjöd på en eldshow. Tack till er som ställde upp på detta ! Var uppskattat, mäktigt spännande och alltid lika imponerat att se dom .
Kvällen avslutade med disco och nu fick man dansa tills man tröttnade. När Daniella inte orkade längre vid 23,30 åkte vi och Anton hem men musiken fortsatte och det var några som tappert dansade vidare .....................

Bilder från kvällen
Då jag och Daniella knäppte över 200 bilder fanns det många att att välja !
5 kommentarer:

madlar sa...

Vad fin hon var! Klär verkligen i den kornblå färgen! Mysigt med ett sånt härligt minne för livet, vackra kläder, god mat o underhållning.

Dessi sa...

Så fin din pärla var:) En riktigt baldrottning:)
Otroligt fin i den blåa färgen:)

Mia sa...

Villken underbart kul kväll det ser ut att ha varit!
Ella och Anton e så fina! Och villket par sedan :0) Det riktigt lyser om dom båda!

Kramar till er alla från oss på Ryttargatan

Anonym sa...

Gu va fin hon är,passar jättebra i den blå färgen! O tjusig herre hade hon ju som sällskap.Kramar o grattis till din Examen/fislouise

Denise sa...

Söta Ella !! Tänk vad tiden går fort....Patrik hade oxå bal i fredags....roligt men kallt Brr !

Hälsa Ella !! Kram Denise