Totalt antal besökare

tisdag 2 juni 2009

Nu är det fullt upp !!

Det är det den sista 1 1/2 veckan kvar tills Daniella tar studenten den 10 juni. Det är fullt upp , massor med aktiviteter och saker som ska fixas innan. På fredag ska hon gå på studentbal. Gissa om det är en som längtar. I kväll har vi i smyg letat kort till studentskylten. Måtte det inte vara i sista minuten och att det är för sent att fixa en skylt. Hon förväntar sig en stor skylt med ett kort på henne utanför ingången när hon rullar ut.

Idag har dom varit på skoresa i Lycksele djurpark . Hon har knäppt åtskilliga kort och filmat lite grann. Det mest spännande filmsnutten är 2 björnar som tillverkar nya björnar. Här ställer man sig frågan , Är det tid för det nu ? Är det normalt att göra nya ungar på sommaren? Men det måste väl vara det, för det vet väl björnarna bäst själv. Led dock när jag tittade på filmen för björnhannen såg närmast frustrerad och halvdöd ut efteråt. Hängde som en påse nötter och honan släpade honom runt. Lite skillnad mot vår värld eller ?

Imorgon ska vi gå vårruset , motionslopp för tjejer. Från vårt företag är det 24 st som ska delta. Från vår grupp är det Daniella , jag och Susanna. Andreas är överlycklig att han jobbar dag imorgon. Förra året jobbade han kväll med Daniella och var den enda killen om gick bland flera tusen tjejer ! Gissa om han märktes och stack ut ur mängden !!!
Vårruset 2008

3 kommentarer:

Mia sa...

Vad duktiga ni är! Själva så ska vi tillbringa kvällen med Yvonne på Fritidsresor för lite info och mat!!

Kram

Madlar sa...

Mysigt med student:) Vad ska hon hitta på i höst?

Pernilla sa...

Vad spännande med student! Det är lika här, min brors son tar ocå studenten nästa vecka.. så vi är hembjudna till han på fest.
Han har ju ganska nyligen fått flytta till en egen lägenhet och det går så bra, han trivs och är jätteglad.
Kram