Totalt antal besökare

måndag 22 juni 2009

Härligt med vänner !

Ikväll har Daniella haft sin kompis Sanna på besök . Först gjorde dom chokladbollar sen blev det fika framför Lotta från Liseberg. Vet inte vad vi tycker om det programmet, lite långrandigt kanske med bingo mitt i allihopa . , " allsång på skansen " är nog ändå bäst !

Efter det programmet så började som spela Wii . Fram till 22 hjälpte Andreas till sen slutade han och då fick jag ta över. Nu prövas verkligen tålamodet. Det var många år sen jag var fast i TV-spels träsket. Nitendo 8 bitars med Super Mario spelade Jonny och jag långt in på nätterna när pojkarna var små men nu för tiden sjunger jag möjligen lite i Singstar. Bowlingen gick bättre än förväntat, vi fick bättre poäng än när vi spelar på riktigt. Sen testade vi Boule men då gav jag upp , fick inte någon kontroll på kontrollen alls,så Jonny fick ta över. Här brister mitt tålamod .

Jag gick in och mailade Katarina bilderna över vår terrass istället. Tur att man har vänner som förbarmar sig över en. Hon ska studera vår rabatt och sen maila mig en inköpslista. På lördag kommer hon och grillar med oss och Mias familj och då även plantera vår rabatt ! Övertygad om att vår terass kommer vara en av dom vackraste terasserna på vår gata efter att helgen är över !!!

Tack för att man har vänner , dom är som en krydda i det vardagliga livet !

2 kommentarer:

Mia sa...

Det ska bli spännande att se, tur att det finns någon med gröna fingrar :0)

Det blir kul att träffas på lördag, vi hoppas att väder gudarna
är på vår sida!

Kram!

Pernilla sa...

Men vilket lyx!! Jag skulle oxå behöva nån som kom hem till mej o planterade lite fint. Det är absolut inte min grej.. jag tycker det är fint med blommor men har inte något intresse i att hålla på.
Jag tycker det är ett himla schåå att hålla på att vattna dom sen oxå *haha*

Kram