Totalt antal besökare

tisdag 9 juni 2009

En sorg för människor ..............

..........som går igenom livet med bitterhet. I morse pratade jag med Jontes pappa om morgondagen och deras tur genom stan på traktor. Han berättade att "någon" har skrivit en kommentar på VF , under alla bilder på balen på hartvigsgården . Jag vet inte ordagrant vad som stod men det gick ut på att VF inte kunde avgöra vad man kan skriva om, och vad man kan lägga ut , reportaget var motbjudande, lägga ut bilder på dessa ungdomar, som om dom skulle tillhöra det vanliga samhället , osv osv. . Nu var det sån tur att Jontes storasyster uppmärksammade snabbt denna kommentar och ringde VF som tog bort den. Denna kommentar var en ren ärekränkning.


Första reaktionen är ren ilska och det är lätt att bli förbannad när man hör detta. Snabbt ändras mina känslor, och jag känner en stor sorg över denna människa och andra som lever med en övertygelse om att vissa är bättre än andra . Denna männika går igenom livet med bitterhet och oförmåga att uppleva världen som den är . Lägga sin tid på att hela tiden leta vad dom tycker är fel och engagera sig i saker som med sån stor ilska och elakhet ! Dom missar så mycket av livet genom att ständigt gå omkring och vara arg och förbannad .

Inte undra på att det är krig i världen och att det finns elaka människor ! Jag blir bara trött och ledsen över detta ! En dröm om fred och kärlek på vår jord , tynar sakta bort , man kommer aldrig att kunna möta alla människor på samma nivå.

Dessa människor når man aldrig ,
dom är som kackerlackor ,
överlever allt !
Och sprids över hela jorden !!!

5 kommentarer:

cpmamman sa...

Det är så fruktansvärt... beklagar verkligen att ni fick se det där. Tur att den togs bort snabbt. Det är ofattbart vilken ondska det finns... man vill inte ens veta!

Stor kram till er.

Madlar sa...

Åh, vad jag blir less o trött på vissa typer.....Just därför är det viktigt att synas o höras även om man inte platsar i den "normala" fållan! Allra viktigast är att visa den positiva sidan, inte "synd om" reportage, för våra ungar är inga förlorare o stackare! Nej, våra ungar är underbara människor fyllda med samma skavanker som alla medborgare.

susanna sa...

jag hann läsa den kommentaren innan de tog bort den och den var helt klart osmaklig, det stod att dessa människor inte kunde bli något och att de var fel att få dem att tro något annat. jag blev helt chockad,jag läste den flera gånger utan att kunna ta in vad som stod.Tur att jag vet bättre,hoppas bara att alla som hann läsa de inte blir påverkade.

Mia sa...

Det är beklagligt att det finns sånna människor, som inte vet bättre....!! Villket inskränkt liv de måste leva - i sin egen lilla skyddade värld. De kan inte ha någon koll på vad som händer och sker.....Tur att vi slipper beblanda oss med dom :0))
Vi vet vad som är rätt och vad som
betyder något här i världen - det är det viktigaste och något som är av betydelse!!

Kram på er och Hoppas att Ella får en superfin examen i morgon!

Unknown sa...

Förhoppningsvis så kan man se det som om deras kommentarer säger med om dem än om CP skadade. Det finns alltid människor som finner det sin uppgift att tala om för alla att de är idioter. och det är ju på något sätt bra, då vet vi ju att vi skall undvika dem. Tyvärr är det lite nackdelen med internet, där kan idioterna gömma sig bakom alias och det blir lite för enkelt för dem att vräka ur sig elakheter om ingen kan ställa dem tillsvars för det ansikte mot ansikte.