Totalt antal besökare

söndag 21 juni 2009

Snart är midsommar helgen över...


... och vi har firat den lugnt och skönt. Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Det känns att värmen som ska komma till veckan är på gång. Vi åkte på plantagen och coop och inhandlade lite växter. Daniella ville ha blommor planterade i krukor . Rensade lite i terasslådan också men det är så svårt när man har allt annat än "gröna fingrar" Men på håll ser det inte helt pjåkigt ut .

Nu sitter Daniella och sappar runt på TV , det verkar inte vara något program för henne. Dom kanaler hon sappat igenom visar utlänska filmer. Jag sitter och avvaktar för att se vad hennes nästa drag ska bli . Det tar ju lite tid för hennes omgivningskontroll att gå igenom alla kanaler och ibland väljer hon en, hon nyss varit in i på av misstag.

Måste erskänna att jag blir lite orolig , fotbolls matchen på 1:an har hon varit på 2 ggr nu och sista gången blev hon stannande där en stund. Är rädd för att hon kan komma på att se matchen om inget annan finns att se. Jag som hatar fotboll !!!!

2 kommentarer:

Mia sa...

hej svejs!

Ja om inte Sverige är med och spelar fotboll tycker inte jag heller att det är kul!.....
Katarina var sugen på att komma med upp till till er en sväng på lördag, hon sa att hon lovat dig att hjälpa till i terasslådan!!

kramis

madlar sa...

Tog mig genom MÅNGA år som "aktiv" mamma till fotbollsspelande stordotter. Fullkomligt ointresserad o kan ännu idag inte säja vad offside är eller straffsparkens orsak. Hon gick sen över till musik o där är jag mer hemmatam :)