Totalt antal besökare

lördag 3 januari 2009

Det nya året !

Nu är det ett nytt år , 2009 .. det är precis i början. Det märker man inte minst på alla TV program. Alla gamla filmer som körs på alla kanaler. Just nu visas Ett päron till farsa i Europa ... Jag sitter i vår nya soffa och ser lagom slött på TV samtidigt som jag bestämt att börja blogga så ofta jag kan igen.
Hanna ligger brevid , hon ska sova i soffan . Hennes säng står så fint och prydligt på högkant i vardagsrummet medan Jonny slipar väggarna. Jag ska tapetsera hennes rum i morgonbitti. Nu är några dagars vilan över . Nu gäller fokus på att slutföra alla projekt i vårt nya boende.
Bio ska jag ändå hinna med. Jag vill se den nya filmen "Australia" . Har skickat lockkrokar till Miasms .. Hon verkar nappa .. Vill se den snart och njuta av en låång bra kärleksfilm.

Behöver det nu , kroppen är trött och knoppen tom !!
Tänk vad billigt det är att få fylla kroppen med energi !
95 kr för 2tim och 45min.

3 kommentarer:

susanna sa...

Hallå! låter trevligt att ligga å slöa framför tv´n. tänkte bara skriva också att nu harjag skaffat mig en blogg.http://www.sussij.blogspot.com/
titta gärna in.. hare gött

Mia sa...

Vad säger du om torsdag nästa vecka,
passar det dig för ett bio besök??

Lycka till med tapetseringen!

Kramar

Pernilla sa...

Det kommer väl bildbevis från tapetseringen sen va?

Visst är det bra med ett biobesök mitt i all stress. Vi var på bio 2 dagar innan julafton.. gud va skönt det var att tänka på nåt annat mitt i stressen

Kram