Totalt antal besökare

måndag 5 januari 2009

Lugn Trettondagsafton

Idag är jag ledbruten, det ömmar i ryggslutet . Kom efter gårdagens klättrade upp och ner på stegen. Hanna och jag tapetserade hennes rum. Det var inte dom roligaste tapeter att jobba med . Men det blev ganska bra.

Jag har inte sovit så bra heller, jag har hela tiden vaknat och legat mer nere i fothuset. Det har varit en meter upp till kudden. Nu ikväll tror jag att jag kommit på vad det beror på: Jonny och jag har av misstag bytt madrasser sen sängarna flyttades hit. Hans grop är tydligen så stor att jag ramlar ner i den. Nu har jag bytt igen få se om jag lyckas hålla mig på kudden inatt.

Bestämde mig för att ta det lugnt idag. Orkar inte börja direkt med sovrummet.
Jag såg istället filmen jag fick av Hanna i julklapp, "Mamma Mia" . Jag såg den på bio i somras men den tål att ses hur många gånger som helst. Idag var filmen mycket längre än bion. På DVD följde ju massor med extra material som jag gick betade av från början till slut. Tills slut var Jonny less och undrade om det inte var slut än. Om jag varit ensam hemma hade jag kunnat se den en gång till och denna gång släppt loss och sjungit med hela filmen.

Har ju bestämt att se Australia, troligen på torsdag , då Mia verkar kunna då. Sara , Ellas assistent har sett den och hon höjde den filmen till skyarna. Hon både skrattade, grät och njöt hela filmen.
Nu längtar jag till torsdag.........

1 kommentar:

Mia sa...

Ja tänk vad en madrass kan göra!?..
Det ska bli kul att träffas och gå på bio!

Kramizzzzzzzzzzz