Totalt antal besökare

onsdag 7 januari 2009

Mitt i veckan

Första jobbdagen efter långledigt avklarat och det är redan mitt i veckan. Jobbar imorgon också men troligtvis ledig fredag. Tänk om veckorna skulle se ut så jämt. Vad fort veckorna skulle gå och så fort livet skulle springa iväg. Läste att januari är den tiden allt känns kallt och tomt . Den månaden man går ner i vakum och känner sig nere.

Tänk istället att nu går vi mot sommaren. Alla bra seriestarter är i januari . Det är nu man ska ta sig tid att läsa den där boken man aldrig hinner med. Varför inte ta tid för vänner, familj . Det är kallt ute så du kan med gott samvete sitta och slöa under en filt i soffan framför TV:n . Jag sitter med datorn i knät och ser grammis galan. Ingen jag tror ska vinna, vinner. Men skön och lättsam underhållning. Hoppas dock på att jag gissar rätt på årets låt- håller på EMD:s.

Brr , det är kallt ute, så sitta och slöa i soffan hela kvällen gäller alla andra inte mig , jag ska snart ut med hundarna. Tack ändå för långkalsonger, överdragsbyxor , mössa, vantar och då har vi ändå bara -13,5. Imorgon skulle det bli kallare !


Tack för sången Mia , jag ska lyssna en gång till så kanske jag blir lika lyrisk som du .. Har lite svårt för jazz , länkade till ditt inlägg så fler kan få ta del av den.

1 kommentar:

Mia sa...

Jag älskar hela den skivan som jag har med Randy crawford!
Denna version är lite annorlunda mot hur den är på skivan.Men det är
en riktigt fin, härlig och skön soul skiva att bara lyssna och slappa till..........