Totalt antal besökare

måndag 12 januari 2009

Åter till vardagen .

Så är det då måndagmorgon. Helgen är över, och för oss är också julen över. Alla julsaker ligger åter igen i sina lådor , " Dansartomten " nerstoppad i sin kartong och allt undanstoppat i förrådet.
För övrigt har helgen varit lugn. Smådolat med lite av varje .

Var med Mia och Morgan och barn, Jörgen och Eva på Droskan i lördags och käkade av deras bufferer. Jättegott ,men hur mycket folk som helst. Dom har 3 sittningar varje kväll under helgerna i januari. 75 kr / person och man får äta ur alla bufféerna, Taco, Pizza, Grill .

Det är ett kanonpris , men det gör också att det blir skol matskänsla , långa köer , trångt och massor med folk. Rekommenderas bara om man vill äta till bra pris. Vill man gå ut och ha mysigt , välj något annat ställe som inte kör rea i januari.

Sitter för tillfället med telefon i ena handen och knappar på datorn med den andra . Jag försöker komma fram till Veterinären . Gizmo har fläckvis håravfall runt halsen. Ingen eksem utan bara hårlös. Beror inte heller på halsbandet, han har det så sällan, går oftast lös. Tänkte kolla om dom vet vad det kan beror på .

Nu tror jag inte , att jag kommer fram idag och när jag lyckats komma fram, slutar det säker med att dom vill titta på det . Hur ska dom annars få betalt?

Inga kommentarer: