Totalt antal besökare

torsdag 20 november 2008

Packa mammas kappsäck !

Ja, nu är kl 23,20 och jag har inte packat än . Ska flyga till Stockholm över helgen, så mycket kläder behövs inte men det tar ändå sin lilla tid. Evigt springande fram och tillbaka letande efter just den tröjan och är jeansen torra ?

Sen har vi det eviga bestyren med handväskan ? Samma visa varje gång man ska åka . I och med dom nya reglerna får man ju inte ha med sig vad som helst när man flyger. Då gäller det att ta reda på vad man har gömt i sin handväska. Man måst alltså städa ur den. Det är väl också dom enda gångerna jag går igenom min väska . Tur med dom nya reglerna , så det händer någongång !Blir lika överaskad av att hälla ur den. Hur kan man ha så mycket saker i en väska . Inte konstigt att man ibland går som lutande tornet i Pisa . Börjar förstå alla män som ibland funderar varför kvinnor har så mycket prylar i sin handväska. Det är sant ! Blir bevisad varje gång jag rensar ur den. Men , vi behöver varenda penal , om inte varje dag så någongång.

Nej , nu måste jag sätta fart om jag ska komma iväg imorgon . Ska nu ner på rådsmöte ang assistans , blir en intressant helg med många diskussioner !

Så för första gången blir det inget bloggade denna helg.
För någon dator drar jag inte med mig,
räcker med min lilla resväska och STORA handväska !

3 kommentarer:

Monizz sa...

Hoppas du får en bra helg, och fint flygväder! Kram/ Mona

Pernilla sa...

Oj, har du en resväska som handväska?! *haha* Det var ju en hel del saker du fick plats med där..

Hoppas du har haft en trevlig helg i stora staden

Kram

Mia sa...

Ja, jag känner igen det där med
grejer i handväskan..... Mina arbetskamrater tycker det är bra, nästan vad dom än frågar om - så finns det i min väska...... plåster, mensskydd,säkerhetsnål,
penna,näsduk,huvudvärkstablett, skavsårsplåster,tandpetare.....
Häromdan när jag kollade lite xtra i väskan låg där oxå en blöja (oanvänd naturligtvis) men ändå, det måste jag ju ändå inte gå att bära på varje dag ???... Hmmmmm, visar dock hur dålig jag är på att städa ur min väska.....villket iof visat sig vara bra ibland!

Jag ska njuta o må gott av livet vad var det du shoppat i Hrg, och vad hade du betalt för det?? Jag o Malla är lika dåliga prutare båda två........

Kramizzzzzzzzzzzzzzzz