Totalt antal besökare

onsdag 1 oktober 2008

2 & en halv vecka sen Botox och födsel

2 1/2 vecka är tvillingarna nu . Mina älskade syskonbarn ! Man ser tydligt att dom växer och förändras när man träffar dom 1 gång i veckan . Idag fick lilleman ett rött gips. ( nu har han haft , blått , lila ) . Nästa vecka blir det spygrönt. Det är dom färgerna man erbjuder sådana här små bebisar . Jag hann träffa dom 2 timmar innan jag skulle ha ett möte på jobbet. Nästa vecka hoppas jag att jag kan jobba in onsdagen och vara med dom längre.

Lille prinsen 2 1/2 Vecka

Lilla prinssessan 2 1/2 Vecka

Nästan 2 1/2 vecka är det sen Daniela sövdes och fick sina Botoxsprutor. Förra gången i våras blev resultatet inte så bra , hon hade fortfarande armarna rätt ut och hade svårt att köra permon och använda dom . Då sa hennes läkare att botoxen hade kanske gjort sitt och att hon skulle behöva förstärka resultatet genom att operera armarna. Byta plats på muskler och senor . Denna gång så har sprutorna gjort underverk . Hon sitter med armarna avslappnande och rätt ställning och kör bra . Igår kunde hon t.o.m hålla i kniven och nästan skära en gurkbit helt själv.
Länken nedan är till hennes blogg , med bild bevis på matlagningen igår.


Tänk hur långt vi kommit inom sjukvården idag mot för 20 år sen , då var behandling mot " klumpfot " smärtsamt och jobbigt för dom små . Det behöver dom inte ha nu. Man uppnådde inte heller så snabba resultat som idag .
Botox fanns inte alls då . Var man spastisk och felställd så fick man vara det .Möjligen kunde man pröva att operera ett par ggr men det gav inte alls dom resultat vi har idag.

Tack för att man satsar , och vården går inom många områden framåt .

2 kommentarer:

Mia sa...

Ja visst är det en fantastisk
sjukvård vi har! Men man önskar bara att allt gick att bota och behandla, när botmedel uppfunnits
för en sjukdom så dyker det upp en ny istället......... Men det är väl
så livet ska vara ??.......
De små liven - så söta de är !!

Anonym sa...

Visst har dom vuxit =)
Har bara hunnit träffa dom en gång än så länge och då låg dom och sov när jag var där.. så söta och gulliga tillsammans i vagnen =) Fick rycka ut med p-piller till Selma för av någon konstig anledning vill inte din lillasyster ha kattungar...hon nämnde något om att det var nog med barn i huset =))
Härligt att höra att det fungerar bra denna gång för Daniella.
Hon är verkligen en kämpe !

Kram på dig !