Totalt antal besökare

tisdag 7 oktober 2008

SF Bio

" Mias och min middag för en tisdagkväll "

Jag och Mia hade bestämt att vi skulle gå på bio ikväll efter jobbet. Problemet var att det inte var förbestämt vilken film vi skulle se. Det gick ingen speciell film som vi kände för. Ute i SF foajé läste vi om dom filmer som gick. Vi kom överens om att se en Thriller ; Eagle eye Under reklamen passade vi på att prata om ditt och datt. Det var ett tag sen vi sågs.

Filmen började redan från start i spännande intrig . Under hela filmen satt man helt inne i den och man kunde inte räkna ut vad som skulle hända. Den var spännande från början till slut. Såg sen att den fått 2 getingar i Expressen men då är säkert den som recenserar inte lika lättroade och lätt underhållna som Mia och jag. Vi behöver inte mycket för att vi ska ha kul eller tycka det är spännande. Vi kände oss som framtidens agenter på väg ut i höstmörkret .

Filmen ja, vad handlade den om ? Man kan med korta sammandrag säga att man blir mörkrädd när man vet att via datorer, kameror , mobilen kan snappa upp det mesta om vad vi gör, och i fel händer kan det få konsekvenser. Nu har det som hände i Eagle eye inte inträffat men vem vet inom snar framtid ?

Storebror ser dig överallt, passa dig för vad du säger och vad du gör !!

Mia

1 kommentar:

Anonym sa...

Filmen verkar vara bra , men vilken usel middag / Ullis