Totalt antal besökare

torsdag 16 oktober 2008

43 kg

Vi har idag ägnat förmiddagen åt utvecklingsamtal på Daniellas skola, gick kanon. Sen till Dietisten och Knappsköterskan.( Daniellas peg, Knapp i magen ) Daniella har gått upp till 43 kg ! Äntligen har hon fått några kilon , så det finns att ta av om bakterier i ryggen skulle vakna till liv , men vi hoppas att dom är döda och begravna .

Vi har kämpat från 29 kilo till 43 kilo. Tecken på att det gett resultat är att hon varit pigg och frisk hela sommaren. Första sommaren sen 2005 som hon varit så här pigg. (2005 feb opererade hon skoliosen i ryggen , med staffar i stagen som följd och massor med infektioner, feber och annan skit som följd )

Forsätter med flyttrensning på kvällarna. hamnat i kortlådan med massor av gamla härliga kort !! När tid finns ska jag nog skanna in något och lägga ut ..

Hittade detta kortet , trodde det var borta , minnen från den första operationen av ryggen . Nu efteråt förstår man vilken hjälte Daniella är; som varit med om både det ena och det andra ,men alltid glad och positiv. Bra förebild för en annan om man ibland tycker att livet stinker !!

3 kommentarer:

Ylva sa...

Ja, så är det verkligen. Jag tror många kan få ett annat perspektiv på livet av att läsa om vad din dotter måste klara av i sitt liv.
Jag beundrar henne. Och dig också för den delen.
Kram
Ylva

LenaLustig sa...

Ella är en mycket ödmjuk o fin tjej, hon vet va det är att leva livet, och värdesätter säkert varje dag, annat är det med oss andra,som inte vet va det vill säga! och som piper o gnäller över småsaker! Kramis :)

Monizz sa...

Ja, man får ju onekligen perspektiv på saker o ting när man tänker på hur modig Ella är...

Från det ena till det andra, såg dig nog på Zombiefilmen...hmmmm...din linslus *hehe* Hoppas ni får en bra helg. Hälsa alla. Kram, kram/
Mona