Totalt antal besökare

onsdag 15 oktober 2008

4 1/2 Vecka och tillbaka på blått .

Alvin gipsas med denna veckans färg , Blå

Onsdag igen , tänk vad veckan gått fort och vad dom växer ! Jag har som vanligt träffat min syster , Matte och tvillingarna. Åkte upp på lassa vid 10,30 tiden och idag tog jag ledigt hela dagen. Dom gipsade benet som vanligt, idag blå färg, den dom startade med. Nu blir det att börja om från början igen. Efter Lassa åkte vi och käkade lunch ,pasta med fläskfile, mums .

Idag följde dom med hem. Dom hade gjort lite plats i bilen för att börja ta med lite möbler och grejer som vi inte kommer att kunna ha när vi flyttar till mindre boende. Gissa om alla här hemma blev glada. Det är ju alltid jag som får turen att träffa dom.

Om 2 veckor kommer dom alla hit , och ska stanna över helgen. Det längtar jag till , man saknar ju dom andra barnen. Mina 4 nu stora , prinsessor !

Alvin
Alva
Alvin
Alva
Alvin
Alva

Nu tror jag dom har fått namn :
Alvin & Alva
Men man kan inte så noga veta !
Matilda hette Tova tills hon var 2 månader
Så riktigt säker är jag inte än !
Alvin &Alva

1 kommentar:

LenaLustig sa...

Men vilka nussinossingar!!!!!!Kommer du ihåg va Linus och Jesper kallades under många år? dom gick under namnet " Bäsarna" det va väl enklare o kalla dom för det istf. att kalla dom vid namn :) Det händer att Sven-Ove fortfarande kallar dom för "bäsarna" o dom är 16 år!!!! Kramis till ER alla