Totalt antal besökare

lördag 27 september 2008

Lördag förmiddag !

Trött, seg , fryser. Det är kallt ute. Den långa mörka hösten är här ! Känner lite "ågren" att jag bor så långt bort från kusinen och hans familj, i Sto . Han firar sin 50-års dag idag. Hade velat vara med men ibland funkar det inte alltid . Till hela familjen Asplund säger jag - Ha det så kul ikväll !

Ska försöka röja ihop lite och sen hitta något att ta på mig till kvällen. Samma visa varje gång man ska ut. Vad ska man ta på sig? Ett av dom stora problemen är att jag alltid försöker minnas vad jag hade på mig sist jag var ute, för det vill jag ju inte ha på mig . Men om jag själv inte kommer ihåg , kommer någon annan ihåg det då ??

Har någonstans jag måste vara kl 15 idag. Kan inte avslöja mer förrän imorgon. Måste också komma på vad familjen ska äta, Jimmy ska ju jobba för mig i eftermiddag och kväll och då äter ju han också . ( han har ju vissa maträtter han är "Less" på , bla Kyckling . Gott och lättlagat! - Ja nu får dom ju faktiskt laga själv och det gör dom gärna men måste hinna handla , Kyckling är något jag annars har i frysen ) Undrar varför jag bryr mig om vad Jimmy vill ha? , tror det beror på att han är så tacksam när han äter hos oss, blir så glad över go mat !

Just nu hjälper Jonny , Daniella vid hennes dator. Hon har ju lite komplicerade program som är anpassad så hon ska kunna göra mycket med datorn själv. Tex har hon ett program där rösten talar om vad som står i text, ikoner etc. Just nu har jag hört , " Joje på " 5 ggr , inväntar att någon ska ropa på mig.!!! Jonny är inte den som sitter vid datorn så mycket . Han är en trogen besökare på Blocket !

.........imorgon , har inget mer att säga idag !

4 kommentarer:

LenaLustig sa...

Men hallå där!!!!!!!!!Nu har du verkligen gjort mig nyfiken :)

Mia sa...

Håller med syrran !!! Det blir spännade att läsa om det imorgon....

Mia sa...

Marita nu vet jag !!!!!!!!!!!
Vars ska man inte hitta dig en dag som denna - som i "gay Paraden" !!??
Ser dig framför mig utklädd till man eller i en sexig dam outfit sjungandes och firandes :0))

Kramizzzzzzzzzzzz

Pernilla sa...

Meeeen.. nu blev man ju jättenyfiken!!!

Hoppas du hittade några bra kläder att ha på dej *haha* Jag är precis likadan. Eftersom man inte går ut så ofta nu för tiden så har man ju inte så många olika "festplagg" och då blir det lätt samma. Men egentligen tror jag inte folk tänker på det..

Hoppas du hade en trevlig kväll!

Kram