Totalt antal besökare

onsdag 10 september 2008

Houston

Tror att jag är som en av singelmammorna i "ensam mamma söker " Föredrar rakad !

Kanske man skulle flytta till Houston. Jag har ju en kusin som bor där ! Har sagt det länge att jag ska åka dit men vet inte när ?

Fick nämligen ett mail igår av min kompis Bodil i Dorotea med en hel del fina bilder på grabbar i Houston . Det är väl ingen synd att få vila ögonen på något snyggt , eller ? Nu jobbade dom alla i som brandmän och rådet var att tutta eld på hus och hem. Låter för komplicerat . Jag valde iallafall ut en favorit som lite ögongodis . För den som inte gillar ögongodis utan riktigt smaskigt att tugga på lägger jag ut en av mina favorit efterrätter.

Cheesecake
(klicka på bilden för större text)

Just nu har jag lite Ågren över att jag inte anmälde mig till Utställningen i Sundsvall . Hade varit jättekul att bo i stuga med Michaela och Pernilla och alla hundar . Jag är lite "avis " på er , och det lär inte bli bättre ju närmare oktober vi kommer. FAAN , att man velar ibland . Hoppas att jag får hänga med er till våren . För som Michalea sa. -Det kommer fler tillfällen !
Nej , nu måste jag göra mig klar för att åka till jobbet , kanke hinner jag med ett inlägg senare ikväll !
ZNAPPY

1 kommentar:

Pernilla sa...

JAG FÖLJER MED TILL HOUSTON!!!! :)
Herregud, har du släktingar där och inte åker!! Tänk om jag oxå hade någon släkting "over there" då skulle jag besöka dom jämt *haha*

Så tråkigt att du inte anmälde dej till Sundsvall. Det hade verkligen varit jätteskoj att träffats.. men som sagt - det kommer fler tillfällen!

Kram