Totalt antal besökare

måndag 8 september 2008

I väntans tider - 8 dagar kvar !


Nu är det 8 dagar kvar tills systerysters tid går ut. Den 16 sep, beräknas tvillingarna komma . Fast vi väntar varje dag att telefon ska ringa .

Nu törs jag inte snart ringa , för att höra hennes röst och småprata. Kommer ihåg själv hur jobbigt det var när alla ringde och frågade ,hur är det? Känner du något ?

När man går i väntans tider är varje minut som en evighet och varje dag som ett år ! Varje andetag man ska ta är en ansträngning , det trycker och man får bara hälften av luft på vad man behöver. Stegen man går är ibland som om någon har fäst bly kring benen. Pernilla om någon , är den som vill att det ska hända något NU. Vi andra väntar också men utan besvär bara med spänning om vad som finns i den runda magen.

Är den en kille och tjej ? Är det 2 killar eller är det som dom 4 tidigare barnen : 2 tjejer ! Ja just nu håller vi alla tummarna på att iallafall 1 kille, kan det väl få vara . Men när allt är över kommer vi vara lika lyckliga oavsett vad det blir !

Dom är välkommna till världen och vår familj för dom, dom är , inget annat ! Har så mycket kärlek att ge till Syster och hennes familj så det räcker till två till . Kan dom bara inte komma NU !

1 kommentar:

Sara sa...

Jag åkte ut till henne nu på förmiddagen för att kolla in magen... usch va hemsk jag är...=)Men hon såg ut att må jättebra, så bra man nu kan må med denna jättemage. Men visst är det spännande, vad döljer sig där inne ?? Hon var som vanligt glad som en lärka trots att det är så tungt =)