Totalt antal besökare

torsdag 2 juli 2009

Jag förbannar all teknik !

Varför göra saker när man inte är på det bästa humöret ! Jag jobbar långa dagar nu inför semester och är väl inte på allra bästa och piggaste humöret på kvällen ! Ikväll började jag åter igen försöka , att få till alla inställningar i telefonen. Ringa går bra men att skicka bilder till e-post, blogga och dom lite mer avancerade sakerna fungerar inte . Jag mixtrat och pillat så mycket att jag inte längre kan skicka MMS !?

Samtidigt som TV visat både det ena och andra har jag suttit med instruktionsboken och försökt få till det. Nu är det snart tid att gå och lägga mig för en ny dag imorgon och jag har inte blivit ett dyft klokare. Känner bara mer irritation och missat en av mina favorit serier, criminal minds ! Tur att jag har lite gnutta självkontroll kvar, annars har jag kastat hela jävla mobilen rakt ut i tomma intet !

Men inte gör jag det ? Nej, jag har lagt ner mobilen snällt på bordet och instruktionsboken bland alla andra viktiga böcker. Kryper i kroppen av ilska ,så det har inte heller varit kul att blogga. Nej, bara att inse , imorgon är en annan dag , sista dagen på det vackra vädret så jag kanske kan vakna på rätt sida imorgon ! En sak ska jag då inte göra imorgon , fortsätta med det jag nyss avslutade !

4 kommentarer:

Monizz sa...

Vad skönt att du klarar av att behålla lugnet...själv hade jag nog kunnat dänga telefonen i väggen innan jag ens hunnit med att hitta min självbehärskning...närå, skoja bara. Fullt sååå illa ligger det väl inte till även om tålamodet inte alltid är på topp =) Ha det gott, hälsa alla. Kram/
Mona

Mina ord - min vardag sa...

Ja varför ska all som har med teknik att göra vara så förbannat invecklat. jag blir galen på sånt ha en bra dag och kram

oscar sa...

ora dig inte marita även även vi "prylexperter" kan få fnatt när ny teknik är svår konfigurerad :) ett tipps när du skaffar en ny mobil, är att gå till en mobil butik eller en såndär nisse som står utanför en butik och kränger abonemang, och be dom ställa in den åt dig , det brukar dom ställa upp med gratis :)

Pernilla sa...

Jag hade nog slängt ut den genom fönstret eller nåt *haha*

Hoppas det gick bättre idag då ;)

Kram