Totalt antal besökare

söndag 26 juli 2009

Hemma igen med massor med härliga minnen !Ja, nu är man hemma igen efter lite mer än 2 veckor i Thailand. Vi har haft det underbart.
2 dagar med regn då den ena dagen tillbringades med att vi hyra en bil med chaufför och åkte på olika sevärdheter och shopping. Den andra dagen var vi med speedbåt ut till Kao Nok ön och snorklade, där regnet inte kom förrän kl 14 och då åkte vi hem i den mest fartfyllda, blötaste och guppigaste resan jag gjort i en speedbåt ! Alla garvade och tyckte att det var en härlig avslutning på denna tur.

Så gott som varje dag har Daniella och jag avslutat kvällen med fotmassage i en timme. Man sover så mycket bättre då , var Daniellas kommentar. Jag kunde inte annat än hålla med och för 250 bath , ca 61 kr vart det värt att unna sig detta . Även dom andra har gjort massage lite då och då, men några stamkunder hos salong Naana blev dom inte , som vi !

Tillgängligheten för rullstol ska Daniella skriva om men så mycket kan jag säga att det saknas nästan överallt ! Trots detta har vi gjort allt vi vill ändå för allt funkar ändå , med lite bök och trix och att alla hjälps åt , blev begränsningen för oss obefintlig. Men ett ställe var nog det bökigaste ! Det tog tid att övertala biljett tjejen att få lösa in oss med rullstol på minigolfen , på Dino Park . Om vi filmat vår färd inne där , så skulle nog dom flesta skaka på huvudet. Men vi tog oss runt och spelade alla 18 hål !

Ja , det går inte att återberätta allt från denna resa men vi har mått gott, levt i ett lugnt harmoniskt paradis. Badat, solat, ÄTIT ! och druckit gott hela tiden. Alla har varit på topp humör hela tiden och var mer än nöjda när det var dax att åka hem. Vi njöt av varje minut men kände ändå att borta bra men hemma bäst när resan gick mot sista dagen. Man är som inställd på att åka hem och packar även ner massor med härliga minnen som man sen i höst och vinter plockar fram igen.

Våra assistenter har bidragit till att vår resa blev så lyckat som vi ville. Dom har med sitt positiva och glada sätt hängt med på allt och aldrig visat en min på att dom inte trivts ! Vi har skrattat och skojat och kommit varann ännu närmre Det är under en sådan här tripp som man märker om man funkar ihop! Tack Emelie och Susanna för er jättefina insats och jag hoppas att ni känner som vi ! KRAM !

Vart nästa resa bär vet vi inte men kanske åker vi tillbaka hit igen nästa sommar ,för Thailand kan aldrig bli fel !

Här är lite bilder som säger en del om vad vi gjort !

Nu ska vi åka till Vilhelmina för att hämta mina prinsar ! Dom längtar jag efter , så nu har jag inte tid med bloggade längre...... måste skynda oss att åka !6 kommentarer:

Mina ord - min vardag sa...

ser ut som om ni hade det jättebra. man blir lite avis. kram

Mia sa...

Villka underbara bilder! Ser så härligt ut, jag förstår att ni njutit av varenda sekund!!

Kramis

Anonym sa...

Uss! Inte annat än att man får erkänna att jag är GRYMT avis som inte fick följa med denna gång! Får se när det blir... Roligt att ni haft det bra o skönt att det funkade allt. pussar o kramar i massor från bäbissara.

LenaLustig sa...

Halooo och välkomna hem!!! Ni åkte i rätt tid kan ja säga, här har det bara regnat, suck........!
Oh, va jag längtar tillbaks när jag ser bilderna men som sagt det är bokat och klart så i januari får jag och maken åka :) Och så avverkar vi ju en vecka i "Kukiet" i höst så lite sol och värme får vi framöver, hä bra dä :)

Pernilla sa...

Åh, va härligt ni verkar ha haft det. Varmt o skönt o sol!! Det är ju så man vill ha det på sommaren :)

Jättefina bilder du har tagit. Så roligt att se var ni varit o gjort.

Kram

Ulrik sa...

Ja, ni har haft det härligt, vad skönt. Hoppas det varit lika bra som det ser ut. Om ett halvår får jag göra samma sak, guuuud så bra, jag har mitt kvar :)
Välkomna hem förresten!!!