Totalt antal besökare

tisdag 28 juli 2009

Så blev man med små barn igen !!Åkte igår hem från min syster i Lövliden med full last. Hundarna var överlyckliga av att få hoppa in i bilen, men även 2 andra ville komma iväg fort till Umeå. Julia och Emma , dom två äldsta skulle följa med för att fira egen semester hos oss. Dom börjar bli så stora nu att dom uppskattar att komma och göra massor av roliga saker.

På något vis är det tur att det är just nu dom kommer , direkt efter vår resa. Jag har inte ställt om mig sen Thailand, är oerhört kvällstrött och somnar på soffan och morgonpigg, vaknar i ottan. Idag steg jag upp halv sju, fast jag har semester. Fördelen med det är att jag hinner göra mer på dagarna med tjejerna när dom är här.

Idag har vi varit på Bio och sett Ice Age 3, en härlig film som vi skrattade gott till. Efter filmen gick vi och shoppade, tjejerna hade bestämda saker dom ville köpa, så Glitter och HM var några av besöken. Nu blev vi lite länge på stan så den önskade kebaben vi skulle laga fick bli imorgon, Max blev vårt nästa besök. Ingen protesterade , alla kände att det var bara pricken över i:et denna gråa men härliga dag .

Nu sover tjejerna och mina ögon är tunga som dasslock. Jag fick tid över ikväll så nu har jag nästan hunnit uppdatera mig på allas bloggar . Ja , det känns som vardagen är tillbaka igen , tryggt och skönt. Nu får man drömma och fundera över nästa semester.

2 kommentarer:

Mia sa...

Jag antar att ni ska på nydala idag?? Kanske vi dyker förbi där o tar en glass med er !
Skulle vara kul att ses!

Kramis

Mina ord - min vardag sa...

Ha en riktigt bra dag det ska jag ha