Totalt antal besökare

tisdag 4 augusti 2009

Vilken underbar morgon och vilken underbar dag !Åh, tänk om vi i Sverige fick ha detta härliga väderklimat jämt, som vädret har varit idag vill säga. Sol, varmt och härligt ... Idag har jag lyssnat färdigt på en bok och börjat på en ny så jag hoppas att det blir fortsatt fint väder för det är den enda gången jag har tid med talböcker- liggande i en solstol . Daniella är den som fått mig att testa detta med talböcker och ligga rätt upp och ner och sola är tråkigt men med en bra bok i örat går timmarna med en rasande fart !

Tomas Ledins texter i alla låtar är ibland helt obegripliga och skruvade. Finns dock en låt som han har helt rätt i " Sommaren är kort och det mesta regnar bort " . Jag har bestämt mig för att inte göra så mycke denna oplanerade semestervecka. Ta till vara på varje dag och ligga ute i solen på dagarna . Imorgon kväll ska jag gå på Harry potter och torsdag är det sista chansen att se Jakob Eklund i nyaste filmen om Johan Falk ! Nästa vecka är det ännu mer bio, 2 förhandsvisningar samma kväll men biofreak som man är , ser man fram emot att få njuta flera timmar i mörkret.......

Jag har förstått att alla inte är lika lätt roade,
och vill inte ödsla värdefull tid i mörkret ,
men det är väl tur att man är olika ,
tänk annars vad tråkigt livet skulle vara !

3 kommentarer:

Mia sa...

Jag önskar att jag var ledig oxå :o)
Och bio ser jag fram emot!!

Mina ord - min vardag sa...

De har ju lovat fint och varmt väder i allafall veckan ut. kram och ha en bra dag.

Lenalustig sa...

Jag tycker mig minnas att jag läst det i ngt tidigare inlägg om att ta en dag i sänder och inte planera för nästa osv, hur gick det med den planeringen? så det tycker jag verkligen du ska göra, ta dgn som den kommer och bara mys!!