Totalt antal besökare

fredag 1 augusti 2008

Underbara 2 sista semesterveckor .

Tänk att man kan ha sån tur att man prickar in det vackra sommarvädret precis när man kommer hem från USA. Tis den 22 juli regnade det. Då på kväll/natten kom Syrran och hennes familj ner till oss från Vilhelmina . Hon är höggravid med tvillingar och skulle på kontroll till Lycksele på fredagen. Slog då 2 flugor i en smäll , och passade på att hälsa på oss och lämna 2 tjejer kvar hos oss , vi fick äran att låna några dagar . ( glömde säga att hon har 4 underbara prinsessor , Julia 8, Emma 6, Elina 4, Matilda 2 år ) . Onsdagen åkte vi alla till Leos Lekland i Brännland . Äntligen skulle alla som ville få leka . Stora som små. Den enda skillnaden var att det var gratis för vuxna i inträde ! Blev en ganska billig dag för vår familj och dyrt för syrran .Hanna och Julia på väg ut ur röret .
Elina, jag , Julia , Emma tävlar i tigerbanan !Matilda min lilla än så länge sistfödda Prinsessa, 2 år . Ännu inte helt indoktrinerad av mig !
Frågar jag henne om hon är min prinsessan skakar hon envetet nej på huvudet. Dom andra barnen är helt och hållet mina prinsessor och Matlida kommer snart vara det hon också !
( att dom är indoktrinerad av mig är inget som jag själv påstår utan det påstår mina egna barn ! -finns nog ingen sanning i det )Nu är det fullt krig !
Emma och jag rider Zebra , gick aldrig bra , vi åkte av hela tiden .

Min stora Prins Gizmo
Min lilla prins Znappy

Torsdagen den 24 juli var det varmt men mulet , Syrran, Matte, och deras minsta Matilda åkte och tittade på alla bilfirmor efter en större bil nu när dom ska bli 8 i familjen . Vi andra passade på att bada, ganska molnigt denna dag, men varmt i luften .

3 av Mosters ( mina ) underbara prinsessor . Julia Emma ,ElinaLilla godingen Elina , var den som ville bada mest men nog ser det ut som det är kallt .


Fredagen den 25 juli åkte Syrran, Matte, Elina och Matilda till Lycksele på kontroll av magen och tvillingarna i den. Dom större Flickorna stannade kvar och nu skulle vi bara mysa. Vi badade , var så varmt och solen bara sken . På kvällen kollade vi på Film , bla fullt hus, ET , käkade chips , godis . Söndagen tog vi en vilodag hemma . Tjejerna tävlade Agility med hundarna . Dom var så duktiga allihopa . Julia hade Znappy och Emma Gizmo . Tyvärr var det ingen som fotade denna händelse . Tänk vad prinsarna är duktiga . Trots att Tjejerna aldrig gjort detta förrut hoppade dom glatt över hindren och sprang in i tunneln . Men det vankades ju godis , så då kan man göra allt !!!


Daniella solande på Nydala
Läste i Aftonbladet att Nydala sjön var 1:a i bästa badet på bäst temratur och tjänligt badvatten.
Där fick Andreas så han teg, som påstår att det är så äckligt vatten att an vägrar bada där. Det ända felet jag ser är att det är grumligt , men vad gör det.
Julia och Emma vid lekplatsen på Nydala


Här solar vi i kärleksviken, längre ner på Nydala sjön

Julia och Emma på UmeLagun . Åh vad kul dom hade !
Den är bilden säger allt ! Vad får hon allt tokiga roliga bus ifrån. Vad kommer det bli av henne ?
Hon ville se ut som Moster !!!
( Tänk om jag kunde vara lika snygg som henne i min bikini )


Tisdagen kom Jimmy och hämtade barnen , han körde dom hem till Vilhelmina igen. Åh va tomt och tyst det blev .
Resten av veckan har vi fortsatt att slöa med sol och bad . Kvällarna har jag passat på att gå på Bio. Jag har ju inte kunnat gå på Bio på över 3 veckor och det är flera kanonfilmer som har haft premiär .
Tiskvällen såg Hanna och jag Narnia , Bra film , lite kusligare än den förra kanske. Hanna åkte sen bussen hem och jag sprang in till kassan för att se Hancock men Susanna . Den började 21 och kl var 21,03 när Narnia var slut. Vi hann precis, reklamen var slut när vi satte oss . Den var Bra men inget mer , trodde det bara slulle gå ut på humor men den hade visst djup i sig .
Torsdagkvällen gick Jonny , jag och Hanna på den film jag väntat på : THE DARK KNIGHT
Den var så braa som jag trodde.
Nu är det slut på Bio för denna vecka .
Nästa vecka väntas Mamma Mia . Jag har lovat min bästis Mia att inte gå på de förrän hon kommer hem från sin semester och hon kommer hem i helgen.
Ikväll ska vi ner på Stan , Cityfesten med bla Amy Diamond .

1 kommentar:

Pernilla sa...

*gapskratt* springa från den ena bion till den andra. Det var roligt!!

Va roligt det ser ut med Lekland. Där blir man väl som barn på nytt kan jag tänka mej :)

Ska du på utställning i Sundsvall i oktober?

Kram