Totalt antal besökare

fredag 25 juli 2008

USA RESAN

USA resan 4-12 Juli Orlando .
I Orlando hade vi en baddag, 5 parkdagar:
Animal Kingdom och Hollywood Studios, Bägge Disneys parker.
Sea World
Universal Studios och Island of adventures . Bägge Universals parker .
Kanonparker om man är i över tonåring och uppåt tyckte vi .
Näst sista dagen gade vi en shoppingdag innan vi sen skulle bila ner till Fort Laduderdale och Miami där vi skulle bo , 12-20 juli .
Här nere solade vi , badade , shoppade , åkte runt och kollade soliga Florida .
21 juli bila upp till Umeå igen .

Vi åkte tors . 4 juli 19,30 från Umeå . kom ner 04.00 Arlanda , då hade vi käkat under vägen, lastat av bagaget. Planet till Chicago skulle gå 10.15 så det var bara att sätta sig på en bänk och vänta .Snart dax att kliva på SAS flygettill Chicago , Ante , Hanna och Jimmy smått ledsna på att vänta.

Här sover jag gott , på en bänk på inrikes i Chicago. Inväntar US flyget som ska ta oss till Orlando. Fre kväll ( usa tid , ca kl 17.00 , 24.00 svensk tid , snart lörd. resan började tors kväll , men då hade vi varit vaken hela torsdagen också . ) Att man pallar så lite sömn !!!
Vid 23.30 var vi på Orlandos flygplats, vid dollars disk för hyrbilar och hämtade ut denna kanonbil. Den var STOR, och sprillans ny. Hade gått 5 km när vi fick ut den. Vi satt som kungar i den och vi hade kunnat fått med oss några till i bilen + mycket mer bagage. Jag som var så orolig innan.
Det var otroligt varmt i Florida så vi badade en del när vi hade tid. Daniella gillade det allra mest , hon har ju inte kunnat bada på 1 1/2 år pga sin infektion i ryggen .


Daniella blev väldigt på hälsad under paraderna i parkerna , Alla kända figurer skulle pussa eller krama henne. Kan säga att hon tyckte det bara var kul .


Hollywood Tower var spännande från att köa i spöklikt hotell, vidare i ett gammalt övergivet pannrum till att åka hissen som släppte ner en i ett fritt fall !!
Jonny och Daniella strosande på en av alla gator i Hollywood studio.




En av showernaSea World , SAMU- Späckhuggare


Superhjältarna på Island of adventure, Universal studios park

En av alla rollercoaster som Jimmy, Ante och Hanna testade .

Hulken , tror dom gillade denna bäst !


På väg in till Miami , för att kolla in Miami South Beach .
Stranden vid vårt hotell Sheraton Yankee Clipper, Fort Lauderdale.



Miami

Hela familjen på Hard Rock hotell and casino i Hollywood, FLL


Hanna, Jonny, Ella, Jag och Ante . ( jimmy bakom kameran )
En av sista kvällarna , på väg hem efter att vi ätit ännu en god , fet, middag. Vi får övervikt hem på båda bagage och personvikt . Men vad gör det när vi har haft en kanonresa från första dagen till sista.

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Vilken härlig resa ni verkar ha haft. Jag bara älskar alla dessa parker i Orlando där man kan åka den ena läskiga berg o dalbanan efter den andra. Hulken är absolut en av mina favoriter med :)

Nu fick du ju mej att längta "hem" till USA igen ;)

Vovvarna då, blev dom glada när ni kom hem igen? Vet inte om du sett i min blogg, men jag har fått en till bebis i min familj :)

Kram Pernilla

Michaela Larsson sa...

Åhh vad ni ser ut att haft det härligt!! Har verkligen saknat ditt bloggande!!!!, trodde att du hade tappat intresse men är glad över att kunna läsa dina inlägg igen.
Verkar som att jag säljer 2 och 2 bebisar till varje familj numera *skratt*