Totalt antal besökare

fredag 5 december 2008

Jul kul !

Jag har fullt upp, så bloggande blir lite hipp som happ ! Stressar som aldrig förr , tror t.o.m att jag tappat ett kilo ! Kämpat med sommarens kilo och inget hänt, sen räcker det med att man ska flytta, så vips , glider dom av en. Dock bara ett, men vi har ju mycket kvar att göra , innan vi är i nästa lägenhet.

Jag har haft så stressigt att jag till och med glömt att knäppa före och efter kort. Daniellas rum är klart och det blev så fint. Nu har jag inget del i den delen av renoveringen , jag har ju tummen mitt i handen . Tänkte råda bot mot det ,så för att öva, köpte jag tapeter och golv och renoverar förrådet i lägenheten. Tapeten är på plats , ganska bra för att vara första gången. Dock problem med ett proppskåp ,men vem synar skrubben ! ( Sen kanske det är helt idiotiskt att renovera en skrubb när dom övriga 118 kvadrat behöver renoveras ) Vem har sagt att jag alltid är den smartaste ? Inte jag iallafall !!

Tog dock en paus idag för att kolla Hanna som uppträdde på skolans Jul kul . Högstadiet på Ersängsskolan har Julkul och sommarkul. Ungdomarna spelar och sjunger . Hanna bildade för denna dag till äran ett band med sina kompisar, Oliva , Lovisa och Jossan . Dom stötte dock på ett problem , ingen spelar trummor så Hanna övade in denna låt och blev bandets trummis .

Här kommer ett smakprov på tjejbandet ,som jag saknar namn på :

2 kommentarer:

Madagen sa...

Nu kan jag kommentera;-) hoppas ni mår bra!Kraam

Maritasblogg sa...

Vi mår bra, bara xtra stressigt i år !! Sänder en stor kram till er !!!