Totalt antal besökare

söndag 6 september 2009

Söndagkvälll..

Lägenheten är ny städad, jag och Jonny sitter fastklistrade i soffan för Hanna svischade förbi med skurkäppen. Söndags städningen går fort och bra , för vi delar sysslorna på 3 . Jag dammtorkar , Jonny dammsuger och Hanna föredrar att skura , och den ligger ju sist i schemat vilket gör att det blir oftast väldigt sent hon gör det. Nu väntar vi på att golvet ska torka och man kan förbereda sig för morgondagen.

Daniella har nyss lagt sig i sängen. Ikväll var det första gången utan en värktablett. Hon opererades sig ju i tisdags och i fredags tyckte hon det var färdigvilat från Läs och hör , hon åkte dit trött och lite ont med väskan laddad med värktabletter. När hon kom hem berättade hon att dagen hade varit jättebra och inga tabletter hade behövts.

I går hade hon lite ont i armen och fick pröva att ta en alvedon då den tablett hon fått utskriven orsakar en del biverkningar som klåda. Jag frågade då om hon gruvade sig för att operera nästa arm nu när hon vet hur det är. - Nej , det här är smällar man får ta om man ska bli bra i armarna.

Tänk om alla kunde ha samma inställning till livet och allt runt omkring som henne. Hur mycket enklare saker och ting skulle kunna vara då ...

3 kommentarer:

Pernilla sa...

Beundransvärd inställning tycker jag!!! Tänk, så ofta man gnäller på småsaker som andra människor skulle vara överlyckliga över....

Skönt att op gick bra för henne och hoppas hon slipper ha ont.

Kram

Madlar sa...

Skönt att allt gick som planerat!

Therése sa...

men är det inte daniella..som jag gick dagis & skola med ?? har faktiskt tänkt på hon ibland och undrat vad hon gör nu..minns inte riktigt när ni flytta från avaträsk men minns en gång väldigt mkt när vi kom hem till er i avaträsk med dagis och fick bygga pärlplattor :) hoppas hon mår bra iaf, hälsa gärna från en gammal dagiskompis :)