Totalt antal besökare

måndag 23 juni 2008

Regn - Tråkigt.Vaknade pigg kl 06.10. Vädret såg ganska bra ut . Bestämde mig för att cykla till jobbet. Jeansen sitter lite åt hårt !! Kan inte förstå varför ?? Alla mina kläder verkar krympa på sommaren ? Tog ca 22 min till jobbet och fram på förmiddagen började regnet vräka ner .

Kl 12 regnade det fortfarande . Ringde hem och undrade om Jonny kunde svänga förbi mig och hämta mig och cykeln , då kunde vi samtigt hämta våra pass som troligtvis var färdiga. Så var det med den motionen. Hoppas att det inte regnar imorgon så jag får röra på mig . Jag behöver det !
Hela eftermiddagen har familjen verka rastlösa , inget att göra . Man blir så , det är tråkigt när det regnar får jag till svar. Finns inget och göra .

Just nu spelar dom spel för fullt , och det verkar inte gå helt smärtfritt. Dom verkar ha olika åsikter vad som är dom rätta svaren. Ja , jag tänker då inte gå in och blanda mig i . Tror jag går ut och går med prinsarna istället . Verkar vara uppehåll . Håll tummarna för att det inte regnar imorgon så jag kan susa fram på cykeln igen .
ZNAPPY

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Vad duktig du är som cyklar till jobbet!! Jag hade nåt ryck här för några veckor sedan då gick jag upp 5,30 för att hinna springa innan jag åkte till jobbet.. men det gick över *haha*

Kram Pernilla

Maritasblogg sa...

Tack , men så duktig VAR JAG INTE DÅ JAG ENDAST CYKLADE DIT !!! Håll tummarna att det är bättre väder imorgon då ska jag cykla dit och hem...